slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΆΡΓΥΡΟΙ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Σοβαρά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα να υποστούν διάσειση, κατά την πρώτη εκτίμηση του ΕΚΑΒ, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγίων Αναργύρων Πολύδωρος Πελέκας και ο σύμβουλος του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, σημειώθηκαν λίγο μετά τις επτά το απόγευμα κατά την άφιξη του κ. Λοβέρδου στο 1ο ΚΑΠΗ των Αγίων Αναργύρων, μαζί με τους υφυπουργούς Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη και Χρήστο Αηδόνη, για να παραβρεθούν σε προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ. Την ώρα της άφιξης, σύμφωνα με τα τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, ομάδα δεκαπέντε ατόμων, οι οποίοι, κατά τους ίδιους, ανήκουν στο... ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επιτέθηκαν του υπουργού Υγείας και των συνεργατών του. Πετώντας αυγά συνεπλάκησαν με την ασφάλεια του κ. Λοβέρδου και τους παρισταμένους και χειροδίκησαν με αποτέλεσμα να ζαλιστεί ο συνεργάτης του υπουργού Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.
Αμέσως ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης, γιατρός στο επάγγελμα, έσπευσε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες ενώ εκλήθη το ΕΚΑΒ και αστυνομική δύναμη η οποία παρενέβη και απεκατέστησε την τάξη.
Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο αργότερα και στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Λοβέρδος τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου και οι υπουργοί της κυβέρνησής του δεν τρομοκρατούνται και κανείς δεν θα μας εμποδίσει να κάνουμε το καθήκον μας. Αμέσως μετά ο υπουργός Υγείας αποχώρησε για να επισκεφθεί τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματά στο οποίο διακομίσθηκαν.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παρουσία των κ.κ. Τιμοσίδη και Αηδόνη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΚΑΠΗ; ΕΛΕΟΣ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ; ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΟΥ ΡΕ,ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΞΕΦΤΙΛΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ .ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ. ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
μαζευω πετρες

Ανώνυμος είπε...

Ρε αρχιμαλάκες της κυβερνήσεως δεν βρέχει. Σας φτύνει ο λαός.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο αριστερίστικος φασισμός είναι ίδιος και απαράλακτος στις μεθόδους του με τον άλλο τον ακροδεξιό. Και οι δύο αντιδρούν με τα ίδια μέσα σε ότι δεν συμφωνούν. Υποτίθεται ότι υπάρχει διαφορετική ιδεολογική βάση αλλά η η στάση τους απέναντι στις βασικές αρχές της δημοκρατίας και της ελευθερίας έκφρασης γνώμης είναι κοινές. Που φτάσαμε !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΕΙΝΑΕΙ.ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ. Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ,Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΗ ΒΟΛΙΒΙΑ.ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΡΕ ΙΔΕΟΛΟΓΕ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ..
μαζευω πετρες

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ? ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΓΩΝΙΕΣ, ΟΧΙ ΒΟΤΣΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν αντιλέγω. Τα ίδια λέμε. Στη χώρα της δημοκρατίας ο διάλογος γίνεται με τις πέτρες με ή χωρίς γωνία.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝ