slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νίκες τίτλου σε Βόλευ και Μπάσκετ ο Πανναξιακός!!!!


naxosfans

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων έκανε η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Πανναξιακού μετά την σημερινή της νίκη απέναντι σε ένα από τους βασικούς ανταγωνιστές της, την Ερμούπολη Σύρου.
Η ομάδα της Νάξου ήταν μια κλάση ανώτερη, έπαιξε καλό μπάσκετ απέναντι σε ένα αξιόμαχο αντίπαλο και ικανοποίησε τους 300 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες.
Στα μέσα του 2ου δεκαλέπτου το ματς κόντεψε να τιναχτεί στον αέρα όταν σε μια φάση μέσα στην ρακέτα της Ερμούπολης οΠολυτάρχου δέχθηκε μπουνιά από ένα αντίπαλο. Οι διαιτητές δεν είδαν την φάση και ο διαπληκτισμός συνεχίστηκε και μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στα αποδυτήρια, άλλα ευτυχώς χάρη στην επέμβαση των.....





ψυχραιμότερων δεν πήρε μεγάλη έκταση.
Αυτή δεν ήταν, δυστυχώς, η μοναδική φάση που ξέφυγε από τους διαιτητές. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν επιεικώς εριστικοί. Σταμάτησαν δυο συνεχόμενες επιθέσεις του Πανναξιακού δίνοντας επιθετικό φάουλ ενώ την ίδια στιγμή έκλειναν τα μάτια στο σκληρό παιχνίδι των Συριανών.
Κάτι που προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών σε παίκτες, προπονητή και εξέδρα των Ναξιωτών. Χαρακτηριστική ήταν η -δικαιολογημένη- αντίδραση του Μάκαρη που πέταξε ένα μπουκαλάκι στον τοίχο, εκνευρισμένος από τα καμώματα των διαιτητών, και τιμωρήθηκε πολύ αυστηρά με τεχνική ποινή.
Το δεύτερο μέρος κύλησε πιο ήσυχα, η Ερμούπολη δεν κατάφερε να ανακάμψει και να γίνει πιο ανταγωνιστική. Ο Πανναξιακός πήρε μια σχετικά εύκολη νίκη με 73 -50(42 - 28 ημίχρονο) και βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου.
Καλύτεροι από τον Πανναξιακό οι Καζακίδης, Ενεσλής, Πολίτης και Φαρμάκης.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΕΥ ΑΝΔΡΩΝ
Λίγο νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο η ομάδα Βόλεϋ ανδρών του Πανναξιακου κέρδισε στο ται - μπρέικ το Νεώριο Σύρου ( 3-2 σετ) και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα Κυκλάδων.
Τα σετ 22-25, 25-18, 21-25, 25- 22, 15-11




Bookmark and Share


Δεν υπάρχουν σχόλια: