slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟ Φ. ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ «ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ» ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Οι δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη κ. Φ. Χατζηδιάκου περί «δήθεν παραχώρησης» γραφείων στη μειοψηφία του περιφερειακού συμβουλίου εκθέτουν τον ίδιο και τον περιφερειάρχη κ. Ι. Μαχαιρίδη. Δείχνουν τον εκνευρισμό τους και την αδυναμία τους να δεχθούν κριτική για τα λάθη και τις παραλείψεις της περιφερειακής αρχής.
Ο ισχυρισμός ότι «ενημέρωσε περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού μας ότι...

  διέθεσε γραφεία δίπλα στα ΚΕΠ της π. νομαρχίας Δωδεκανήσου» και ότι δεν του ζήτησα εγώ τα κλειδιά (!!!), δεν ευσταθεί και υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών του Αιγαίου.
Ούτε γραφείο διέθεσαν, ούτε ενημέρωση έκαναν σε κανέναν!
Εάν είχαν εκπληρώσει την υποχρέωσή τους, τότε γιατί εξάπτονται και για ποιο λόγο να κάνουμε εμείς το διάβημα;
Γιατί δεν απάντησαν στο έγγραφο και στο προφορικό αίτημά μας;
Γιατί καθυστερούν επί 2,5 μήνες να πράξουν τα αυτονόητα;
Δεν δέχονται το δημόσιο διάλογο που αφορά τα έργα και τις ημέρες τους γιατί δεν τον αντέχουν. Τους συνιστώ να δώσουν άμεσα γραφεία στη Ρόδο και στη Σύρο στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης όπως είναι η υποχρέωσή τους (σύμφωνα με τη νομοθεσία) και να μην αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη με φανφάρες και με παραποίηση συγκεκριμένων τοποθετήσεών μου.
Αγαπητοί κ.κ. Μαχαιρίδη και Χατζηδιάκο, εφόσον τα γραφεία είναι έτοιμα, αναμένω στο επόμενο 24ωρο την εγκατάσταση του συνόλου της μειοψηφίας, στη Σύρο και στη Ρόδο, στα γραφεία που δικαιούνται.
Εάν δεν συμβεί αυτό, αντιλαμβάνεστε ότι εκτίθεστε πολλαπλώς.

Χαράλαμπος Κόκκινος
Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: