slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ακούω να φωνάζουν ,κλεφτές-κλεφτές.

Tου Άκη  Πυρπιλίδη

Βλέπω  τους πολιτικούς να πηγαίνουν για φαί και να κουβαλάνε και τα μάτ μαζί τους,  να πηγαίνουν από πόλη σε πόλη και ο λαός να τους υποδέχεται με γιουχαΐσματα.

Nοιώθω τον λαό , που δεν μπορεί να πληρώσει τα υπέρογκα εισιτήρια στα Μ.Μ.Μ., να αντιστέκεται να πληρώσει τα άδικα διόδια, να μην μπορεί να βάλει πετρέλαιο πια για να ζεσταθεί, να μην μπορεί να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητο του.

Να  νομίζει ότι κέρδισε το τζόκερ κάθε φορά που πληρώνει την ΔΕΗ,  να μην μπορεί να πληρώσει τον παράλογο θεσμό ασφάλισης του ΟΑΕΕ.  Να  μην μπορεί να σπουδάσει τα παιδιά του , και να χρειάζεται μια περιουσία για τα φροντιστήρια τους.

Να πρέπει να πουλήσει το μοναδικό του σπίτι για να δώσει το απαραίτητο φακελάκι όταν αρρωστήσει.  Τά είδη πρώτης ανάγκης και διατροφής είναι κατά 40% ακριβότερα από άλλες χώρες της Ευρώπης,  και οι μισθοί δεν φτάνουν ούτε για τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα.  ΥΠΑΡΧΕΙ κυβέρνηση;  Γιατί  δεν παρεμβαίνει στην αισχροκέρδεια των ειδών διατροφής;  των καυσίμων; των ΔΕΚΟ;  Πόσο  νομίζουν ότι θα αντέξει η ανοχή του λαού;  Κανένας  πολιτικός θα μπει ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ  ΦΥΛΑΚΗ;   Θα   κατασχεθεί η περιουσία του όπως χιλιάδων πολιτών;  Πότε επιτελούς θα γίνει περικοπή στους μισθούς και τις συντάξεις των βολευτών ;  Τά   πράγματα θα χειροτερέψουν κατά πολύ.  Το  τσουνάμι δεν έχει φανεί ακόμα.  Τώρα ακούμε μόνον τις σειρήνες.  Ας βάλουν μυαλό σύντομα αλλιώς δεν θα τολμούν να περπατούν στους δρόμους, όπως κάνουν οι ομόλογοι τους, των χωρών της Ευρώπης.  Γιατί εκεί δεν τα έφαγαν οι πολιτικοί, δεν πήραν μίζες,  δεν διορίσαν για να τους ψηφίζουν και μετά ξεδιάντροπα να λένε ότι τα φάγαμε μαζί.

Αυτοί  που μας κυβέρνησαν τα τελευταία τριάντα χρονιά είναι υπεύθυνοι για την κατάντια μας.   κάποτε είμαστε περήφανοι, και χαμογελαστοί.  Οι αποτυχημένοι πολιτικοί κατάφεραν να μας κόψουν και το χαμόγελο.  Τους  βαρέθηκα όλους.  Θα   αντιδράσω και εγώ από δω και πέρα όπως πολλοί συμπατριώτες μου. Όπως  μπορώ.


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καμιά δουλειά από το δήμο? τίποτα?
τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου.

Ανώνυμος είπε...

το δηλητηριο ελευθερο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΗ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ?
Η ΙΔΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ? Ή ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ?

Ανώνυμος είπε...

ο ανθρωποσ ρε εχει κανη χαρτη στο δημο οτι δεν επιθημη να περνη μεροσ σε καμια προμιθια εδω και 4 χρονια. δεν παρακολουθησ ραδιο; εκτοσ κι αν εισε ο γνοστοσ γιαννακισ

Ανώνυμος είπε...

βλέπω τά πασοκοσκυλα νά αντιδρο'υν καλό αυτό. παντως εχει δίκιο. καλά τούς τά χώνει. ολοι 30 χρόνια φταίνε. ολοι πρ΄ρπει νά ξεσηκωθούμε.

Ανώνυμος είπε...

θελω να σε σθγχαρω . οπως παντα αφοβος.
λ.π

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΗ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ?
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΙ. ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΧΑΡΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

βλεπω οτι ολοι αρχιζουν να αντιστεκονται ετσι θα αρχισει η αντισταση του λαου ολοι πρεπει να βγουμε στα πεζοδρομια. χασαμε τη μακεδονια,το αιγαιο,το χαμογελο .τι αλλο; πιαστε κανα αυγο,το γιαουρτι ειναι πανακριβο

ο δεξιος είπε...

μπραβο φιλε ακη παντα δυνατος

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΟΛΟ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ; ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΙΟΔΙΑ,ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ. ΑΣ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΡΓΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

απαντηση στην ιδια αναρτηση στο tromaktiko.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΑΝΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.ΦΤΩΧΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΤΛ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.ΑΣ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΡΘΟΥΝΕ ΞΕΝΟΙ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 300 ΕΥΡΩ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑ.ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΣ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΙ.....ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΕΙΑ ΧΩΜΕΝΟ ΜΕΣΑ....ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ....;;;;;;ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΩΡΑ.ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑΤΑ