slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θύμιος Δρόσος. Ένα από τα στελέχη της ΝΔ που μας διαβάζουν.

Από ότι έχουμε πληροφορηθεί, αυτό εδώ το blog, το διαβάζουν ανελλιπώς πολλά υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο. Λυπούμαστε μόνο που αρκετές φορές τους στεναχωρούμε με αυτά που γράφουμε.
Ένας λοιπόν από τους φίλους και αναγνώστες αυτού εδώ του blog, ακέραιος ομολογουμένως χαρακτήρας (έγινε και αυτό ζητούμενο πλέον) και πολύ αγαπητός στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας είναι ο εικονιζόμενος Αιτωλοακαρνάνας καθηγητής Θύμιος Δρόσος, Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού, έχων την ευθύνη των....

κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, στις περιφέρειες Θεσσαλίας, Ηπείρου, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας.


Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Θύμιος Δρόσος ήταν ο πρώτος από τα 50 μέλη των παλιών συνέδρων της Νέας Δημοκρατίας, που στήριξαν με τις υπογραφές τους την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά για την εκλογή του ως αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές.

Στο τελευταίο Συνέδριο της ΝΔ, έθεσε υποψηφιότητα για μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και ήρθε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του blog, ο Θύμιος Δρόσος θα είναι υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας όποτε και αν γίνουν οι εκλογές.

Στο πιο κάτω βιντεοσκοπημένο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ο Θύμιος Δρόσος μαζί με τον αναπληρωτή τομεάρχη οικονομικών της ΝΔ, βουλευτή κ. Σταϊκούρα, ενημερώνουν τοπικά στελέχη της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια: