slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έτσι για να μην ξεχνάμε...και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ

«Βόμβα» Στρος-Καν για Ελλάδα
Tης Κατερινας Σωκου

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε ζητήσει την παρέμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2009, ούτε δύο μήνες αφότου ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ δημοσίως απέρριπτε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτό αποκαλύπτει ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν σε ντοκιμαντέρ του γαλλικού καναλιού Canal+ που θα μεταδοθεί τον επόμενο μήνα.

Ερωτώμενο από την «Κ», το ΔΝΤ απάντησε ότι δεν σχολιάζει προσωπικές συζητήσεις του επικεφαλής του. Στο πλαίσιο όμως της παραγωγής του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου, το οποίο συνθέτει το προφίλ του Γάλλου πολιτικού ακολουθώντας τον από την κουζίνα του σπιτιού του στην Ουάσιγκτον μέχρι τις επίσημες επισκέψεις του στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Στρος-Καν αναφέρει ο ίδιος την πληροφορία, υπογραμμίζοντας μάλιστα την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο κ. Παπανδρέου.

Το παραπάνω σχόλιο είναι από δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ στις 20/2/2011.
Όλοι φαντάζομαι το μάθαμε.

Δείτε τι έλεγε στη ΔΕΘ ο G.A.P. λίγο πριν τις εκλογές του 2009...
Χιλιοπαιγμένο μεν το βίντεο, πλην όμως αποκτά ξεχωριστή σημασία μετά τις αποκαλύψεις του φίλου σοσιαΛΗΣΤΑΡΧΟΥ Στρος Καν...



Κι αυτός ο τύπος θέλει ακόμα να παριστάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας.
Θα δανειστώ μια έκφραση της συγχωρεμένης της Μαλβίνας Κάραλη που έλεγε...
ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ

Μανώλης εξ Απειράνθου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ!!! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ Ν.Δ

Ανώνυμος είπε...

Αφού το αναδημοσιεύει ο Μαλακάκης εξ Απειράνθου δεν μπορεί να είναι διαφορετικά. Αυτός έχει προσβάσεις μέχρι και για τα of the record του ΔΝΤ.