slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με τον μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη και τον ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου το νέο 15μελές συμβούλιο του νέου Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Με  απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου συστάθηκε το 15μελές συμβούλιο του Νομικού  Προσώπου  Δημοσίου Δικαίου για, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, το Περιβάλλον, την Κοινωνική Προστασία-Αλληλεγγύη και την Παιδεία .  Στην ευθύνη του Νομικού Προσώπου θα ανήκουν όλα τα αντίστοιχα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου των πρώην Δήμων και Κοινοτήτων και οι δυο παιδικοί σταθμοί Νάξου μετά τη συγχώνευσή των δυο Δήμων .
Το 15μελές συμβούλιο του Νομικού  Προσώπου θα διοικείται από τον   Ιάκωβο  Ναυπλιώτη Πρόεδρο με   αναπληρωτή του  το γνωστό μουσικοσυνθέτη, Σταμάτη Σπανουδάκη και   Αντιπρόεδρο  τον δημοτικό σύμβουλο Λευτέρη Ελευθερίου , με αναπληρωτή του τον ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου.

Τα υπόλοιπα μέλη του τακτικά και αναπληρωματικά του διοικητικού συμβουλίου, είναι:
Δημήτρης Μανιός με αναπληρωτή το Μανώλη Μπουγιούκα
Μαριγώ Λιανοπούλου-Ψαρρά με αναπληρώτρια την Άννα Βασιλάκη (δια κοσμήτρια )
Λεονάρδος Χατζηανδρέου (πυρηνικός φυσικός) με αναπληρώτρια την Ανδριανή Μανωλά
Ανδριανή Ξενάκη με αναπληρώτρια την Κατερίνα Μανωλά
Κατερίνα Σιδερή με αναπληρωτή το Φραγκίσκο Μαργαρίτη
Δημήτρης Βελώνης με αναπληρώτρια την Αλίκη Μεντζουβή
Βαγγέλης Βουτσίνος με αναπληρωτή το Στέφανο Σπανό
Γιάννης Μαργαρίτης (συνταξιούχος ΑΤΕ) με αναπληρώτρια την Κική Μανωλά
Αντρέας Βαλέτας με αναπληρωτή το Γιάννη Κουνάδη
Κατερίνα Κουτσογιαννάκη με αναπληρωτή το Γιώργο Καμβύση
Μανόλης Σαντοριναίος με αναπληρωτή το Στέφανο Ψαρρά.
Βαγγέλης Κορρές με αναπληρώτρια την Αννέζα Μπαρδάνη (προτεινόμενοι από τη Λαϊκή Συσπείρωση)
Ανθή Περιστεράκη με αναπληρωτή το Δημήτρη Βασαλάκη (προτεινόμενοι από τους Πολίτες για τα Νησιά μας)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το πολυ καλο της υποθεσης ειναι οτι σε αυτο το νομικο προσωπο συμβαινουν τα ιδια οι νεοδημοκρατες ευτυχως λιγοτεροι απο τους αριστερους και τους πασοκτζηδες.μπραβο δημαρχε

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΙΘΩΡΟΣ: ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΗΣ λΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΨΑΡΑ.
ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΣΑΣ.
ΕΝΑΣ ΚΙ ΕΝΑΣ. ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Οι μαϊντανοί σαν γαρνιτούρα στα φαγητά και τα κερασάκια στις τούρτες είναι απαραίτητα υλικά για την ικανοποίηση των αισθήσεων. Τους μαϊντανούς τους βρίσκεις όλο το χρόνο στη Νάξο και τα κεράσια μόνο το καλοκαίρι ως εισαγόμενα. Δείτε τη σύνθεση και θα βρείτε τις ντόπιες και τις εισαγόμενες γαρνιτούρες.

Παριανός είπε...

Εσύ ο παραπάνω μου άρεσες και ρίχνω μια ιδέα στον δήμαρχο. Για να εμπλουτισθεί η γαρνιτούρα θα έπρεπε να ορισθεί ως επίτιμος πρόεδρος του Νομικού προσώπου ο εις Ραφήνα μοναχεύων κολλητός και ομογάλακτος του Σπανουδάκη. Πέρα από την δεδομένη προσφορά του επί του αντικειμένου αυτού, ως πρώην υπουργού επί των πολιτιστικών,θα ήταν και μια πράξη φιλευσπλαχνίας.

Ανώνυμος είπε...

ξανα πισω στις γνωστες τακτικες...δεν αλλαζει τιποτα σε αυτο τον τοπο.μια μικρη χαραμαδα ανοιξε ας προσπαθησουμε τουλαχιστον εμεις οι νεοι να μην κλεισει και παλι