slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ


Στο πλαίσιο της επανέκδοσης του περιοδικού Ναξιακά, προσκαλούμε τα δημοτικά σχολεία της Νάξου, να υποβάλουν συμμετοχή σε μια καινοτόμα δράση (που προκήρυξε η Ο.ΝΑ.Σ.) με θέμα : «Η ιστορία του σχολείου μας».
Σκοπός της είναι να αναδείξει πτυχές από την εξέλιξη των σχολείων της Νάξου διαχρονικά, μέσα από την αξιοποίηση του πλούσιου αρχειακού και φωτογραφικού υλικού που διατηρείται στα σχολεία και στις βιβλιοθήκες του νησιού, από προφορικές μαρτυρίες παλαιών μαθητών και δασκάλων, ή μέσα από....οποιοδήποτε άλλο τρόπο κρίνουν αυτά πρόσφορο.

Ο διαγωνισμός αφορά όλες τις τάξεις του Δημοτικού.

Η ΟΝΑΣ θα βραβεύσει την καλύτερη από τις εργασίες, η οποία θα δημοσιευθεί στον πρώτο τόμο της νέας σειράς των Ναξιακών, ενώ όλες οι εργασίες που θα υποβληθούν θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της ΟΝΑΣ (http://www.onas.gr).

Δεν υπάρχει περιορισμός στην τελική μορφή και την έκταση των παραδοτέων εργασιών. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής τους είναι 20 Ιουνίου 2011. Για περισσότερες διευκρινίσεις και για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γιάννη Γιαννούλη στα τηλέφωνα 2102611150 και 6945459840.

Η Συντακτική Επιτροπή

Γιάννης Γιαννούλης,

Ειρήνη Κορρέ,

Νίκος Μαϊτός,

Μανόλης Σέργης,

Νατάσα Φιλιππουπολίτη, ,

Βασίλης Φραγκουλόπουλος, ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: