slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Νάξος και οι μικρές Κυκλάδες πήγαν Βερολίνο


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhtbTWE6V_bWyU2IINrQ1J4i_LzbKtvbDfGvgbzcppNFtpWefSVYuaGtM1IfmXZPUIsGOIqG4qUVmghZJEU_KTX1KlNGsjCiFopu56SbabyElr_3do7KiORe8l9i0Zk0r4d_dLOQYuplm8B/s1600/nax.jpg

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η 45η Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου που θα διαρκέσει έως και Κυριακή 13 Μαρτίου. Σ’ έναν εκθεσιακό χώρο 160.000 τ.μ. στις αίθουσες - εκθεσιακούς χώρους του θα. φιλοξενηθούν εταιρείες και φορείς του τουρισμού από 180, τουλάχιστον χώρες.

Στο Βερολίνο που κτυπά η καρδιά της τουριστικής βιομηχανίας, το Χρηματιστήριο του παγκόσμιου Τουρισμού βρίσκεται σύσσωμη η θεσμική και επιχειρηματική τουριστική κοινότητα της χώρας. Από τη Νάξο βρίσκονται είδη στο Βερολίνο ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής Γιάννης Μαργαρίτης Μπαρμπούνης και αναμένεται σήμερα και η υπόλοιπη αντιπροσωπεία -ανάμεσα τους και πολλοί εκπρόσωποι τουριστικών φορέων- του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με επικεφαλής τον δήμαρχο Μανώλη Μαργαρίτη.

Από τις μέχρι στιγμής συμμετοχές του δήμου σε άλλες τουριστικές εκθέσεις -όπως της Νέας Υόρκης- οι εντυπώσεις των εκπροσώπων του ήταν θετικές. Με ενδιαφέρον, θα αναμένουμε τις εντυπώσεις και από την 45η Τουριστική κθεση ΙΤΒ του Βερολίνου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από εκδρομούλες, τελετές και πανηγύρεις πάει καλά ο δήμος. Σε αυτά παίρνουν άριστα. Θα δείτε ότι την αύξηση των Γερμανών στη Νάξο θα την πετύχει ο δήμαρχος με την παρουσία του εκεί. Από μια επίσκεψη και στις άλλες χώρες και η Νάξος θα βουλιάξει το καλοκαίρι.

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε συ ο μπαρμπουνης θα κανει την διαφορα,!!!!!!!!!!!!!