slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΛΑΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Με σημερινό δελτίο τύπου ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται στην χθεσινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Σύρο. Αναλυτικά το δελτίο τύπου έχει ως εξής:


«Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΟ,
ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ
ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΛΑΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ



Μπορεί η χθεσινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων να αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός, όμως αυτό που έμεινε μετά την αποχώρησή του ήταν η απροθυμία της κυβέρνησης να δώσει λύσεις στα φλέγοντα προβλήματα του νησιού, καθώς και τα πρωτόγνωρα σε ένταση και έκταση θλιβερά γεγονότα.
Προβλήματα, που έχουν επιδεινωθεί με ευθύνη της κυβέρνησης στους κρίσιμους τομείς της Υγείας, της Ακτοπλοΐας, του Τουρισμού, της Εκπαίδευσης, της Απασχόλησης και της Ανάπτυξης.
Η αδικαιολόγητη και πρωτοφανής μάλιστα παρουσία 11 υπουργών - υφυπουργών της κυβέρνησης που συνόδευαν τον Πρωθυπουργό, αν μήτι άλλο σηματοδοτούσε την πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας να δοθούν λύσεις.
Δυστυχώς, όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος, «άνθρακας ο θησαυρός»!
Μετακινήθηκε η μισή σχεδόν κυβέρνηση στη Σύρο, για λόγους καθαρά επικοινωνιακούς, αφού ο Πρωθυπουργός επί της ουσίας προσπάθησε να «μηδενίσει το κοντέρ» στις ανεκπλήρωτες μέχρι σήμερα υποσχέσεις και εξαγγελίες του.
Δεν γνωρίζει άραγε ο Πρωθυπουργός, ότι οι πολιτικοί τακτικισμοί και οι ανέξοδες λευκές επιταγές, δεν πείθουν πια κανέναν;
Αντίθετα, διεγείρουν το κοινό αίσθημα, εξοργίζουν  και προκαλούν κοινωνικές εντάσεις.
Δεν ενημέρωσε κανείς από τη κυβέρνηση τον Πρωθυπουργό, ότι η Σύρος είναι ένα φιλήσυχο και φιλειρηνικό νησί και επομένως δεν χρειαζόταν μια τόσο υπερβολική αντίδραση από την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων;
Το σίγουρο είναι ένα, ότι η χθεσινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Σύρο, θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των πολιτών του νησιού με τα πιο μελανά χρώματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: