slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Θέμος μόλις άκουσε την απάντηση Παπακωνσταντίνου

http://www.skai.gr/files/temp/5EE5E25039B2375505E9127E5353B40C.jpg«H αίσθηση του κόσμου ότι οι μεγάλοι και οι επώνυμοι δεν τιμωρούνται θα τελειώσει», (ΣΣ. Σύντομο ανεκδοτάκι και καλό από τον ΠΑΠ) διαβεβαίωσε την Παρασκευή στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της ανεξάρτητης βουλευτή και προέδρου της ΔΗΣΥ Ντόρας Μπακογιάννη σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη.

Η κα Μπακογιάννη, επικαλούμενη την μεγάλη καθυστέρηση ελέγχου και διαλεύκανσης της υπόθεσης Αναστασιάδη, κάλεσε τον υπουργό να απαντήσει αν οι φορολογούμενοι που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ έχουν την ίδια μεταχείριση και καθυστέρηση με τον εκδότη ή υπάρχουν πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας.

Υπογράμμισε μάλιστα ότι δύο κυβερνήσεις επί τρία χρόνια δεν απαντούν στα ερωτήματα του ελληνικού λαού και ότι μέχρι στιγμής το μήνυμα είναι ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορούν να παριστάνουν τους τιμητές χωρίς να θίγονται οι ίδιοι.

«Είμαι ο πρώτος υπουργός και η πρώτη κυβέρνηση που απαντά και είμαι ο πρώτος υπουργός που κάνετε την ερώτηση» απάντησε ο κ. Παπακωνσταντίνου, σημειώνοντας ότι για τους λόγους που προανέφερε η κα Μπακογιάννη, προωθείται η σύσταση θέσης οικονομικού εισαγγελέα, για να επιταχύνονται αυτές οι υποθέσεις και όχι να παραμένουν κάπου και να μην ξέρει ποιος και γιατί τις προχωράει ή όχι.

Επί της ουσίας την υπόθεσης και του ελέγχου του Θέμου Αναστασιάδη ο υπουργός δήλωσε ότι από τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξάγει το ΣΔΟΕ θα εξαρτηθεί και η επιβολή προστίμων και θα συνταχθεί πόρισμα το οποίο θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα και εκείνος θα αποφασίσει αν πρέπει να ασκήσει ποινική δίωξη.

Α ΜΕΡΟΣ


Β ΜΕΡΟΣ


Τα βίντεο είναι απ' το http://taxalia.blogspot.com/2011/02/blog-post_5828.html

4 σχόλια:

Πονεμένος είπε...

Tέρμα οι λαμογιές και τα διαπλεκόμενα. Και o Θέμος και ο Μάκης και ο Τράγκας και ο κάθε άλλος κατεργάρης δημοσιογραφίσκος θα πάει στον πάγκο του. Λίγη υπομονή να ολοκληρωθούν οι νομοθετικές και συνταγματικές ρυθμίσεις. Είδατε τους συνδικαλιστές στο ιατρικό κατεστημένο ξεσηκωθήκανε. Στη μάσα και στη διατήρηση του βρώμικου κατεστημένου ενωμένοι όλοι μαζί, Δεξιοίζοντες, Πασοκίζοντες, Κουκουίζοντες, Συρίζοντες, Αναρχοαριστερίζοντες, Φασιστίζοντες. Και τρομάρα τους επικαλούνται το συμφέρον του λαού. Ποιοι; Μα όλοι αυτοί οι εμποράκοι του πόνου, οι φακελάκιδες, οι φοροκλέπτες. Όλοι αυτοί οι συνδικαλίζοντες που εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο για να τα κονομάνε και να γίνονται και από πάνω Βουλευτές, Δήμαρχοι, Υπουργοί κλπ. Ευτυχώς είναι η μειοψηφία γιατί οι πολλοί είναι έντιμοι, ηθικοί, ευαίσθητοι. Με αυτούς είμαστε και όχι με τους λαμογιογιατρούς.

Ο ΔΕΞΙΟΣ είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΝΕΜΕΝΕ ΠΑΣΟΚΟΡΑΓΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ,ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Προτειμώ το αγγούρι του ΓΑΠ από τα σκατά του Σαμαρά και του ΚΑΚά.

ο δεξιος είπε...

για σου πασοκοραγια