slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εικόνες ντροπής στο 1ο Νηπιαγωγείο Νάξου

Φίλοι δημοσιογράφοι και Blogers,
Ερχόμαστε στο δυσάρεστο σημείο να δημοσιεύσουμε φωτογραφίες από τον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του 1ου Νηπιαγωγείου Νάξου ελπίζοντας πως έτσι θα ευαισθητοποιήσουμε τους αρμόδιους του Δήμου μας να πράξουν τα αυτονόητα.
Δεν είναι λίγες οι φορές που επιτροπή από εμάς τους γονείς έχουμε επισκεφθεί το Δήμο Νάξου ζητώντας την άμεση επέμβαση και την διενέργεια εργασιών για να διαμορφωθεί κατάλληλα ο εξωτερικός χώρος και να αλλαχθούν το κουφώματα του σχολείου.
Επίσης, άμεση θα πρέπει να είναι και η συντήρηση του κτίσματος που στεγάζει το σχολείο μιας και δεν έχει συντηρηθεί ποτέ από τότε που κατασκευάστηκε πριν από 25 χρόνια. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες με τους λογκούς νερού στο προαύλιο, τις πλημμυρισμένες αίθουσες τις σπασμένες και άκρως επικίνδυνες πλάκες πεζοδρομίου και τους πεσμένους σοβάδες. Δεν σας κρύβουμε πως πλέον έχουμε αναγκαστεί να στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο με γαλότσες, για να μην...... βρέχουν τα πόδια τους κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.
Θα πρέπει οι αρμόδιοι να λάβουν υπόψιν τους ότι στο νηπιαγωγείο αυτό φιλοξενούνται παιδιά ηλικίας 5-6 χρονών και θα έπρεπε να λάβουν μέτρα για την ασφάλεια τους.
Η διευθύντρια, οι δασκάλες και εμείς οι γονείς έχουμε κάνει ότι μπορούμε για να βελτιώσουμε το σχολείο από δική μας πρωτοβουλία. Να είστε σίγουροι πως αν μας επέτρεπε ο νόμος θα επεμβαίναμε με δικά μας χρήματα και θα βελτιώναμε την γενική εικόνα του σχολείου μέσα και έξω.
Κύριοι, σας παρακαλούμε για άλλη μια φορά να προχωρήσετε άμεσα τις μελέτες που υπάρχουν για την διαμόρφωση του προάυλιου χώρου και την τοποθέτηση των κουφωμάτων.

Αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση που κάνουμε και απαιτούμε να ενεργοποιηθείτε άμεσα γιατί από εδώ και στο εξής θα σας καθιστούμε υπεύθυνους για την σωματική ακεραιτότητα των παιδιών μας.

Αν συνεχιστεί η ολιγωρία από την πλευρά σας θα αναγκαστούμε να μην στέ
λνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο τους.

Εκπρόσωποι γονέων και κηδεμόνων 1ου Νηπιαγωγείου Νάξου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ Η ΟΙ ΣΚΙΩΔΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΝ ΒΓΑΙΝΑΝΕ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΓΛΥΚΑ.
ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ AIRCONTITION ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΣΠΟΥΡΙΑ.
Ε ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ - ΑΙΣΧΟΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.