slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Η κυβέρνηση συνεχίζει μια πολιτική καταδικασμένη να αποτύχει»


«Ο υφυπουργός “αδειάζει” τον υπουργό του»

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Βρούτσης με αφορμή τις δηλώσεις του Υφ. Οικονομικών, κ. Σαχινίδη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Τη στιγμή, που ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωνε κατηγορηματικά ότι δεν θα υπάρξουν νέοι φόροι, μειώσεις μισθών και κοινωνικών παροχών, ο υφυπουργός του τον διέψευδε πανηγυρικά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει “μαχαίρι” στις φοροαπαλλαγές.

Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει νέα μέτρα κοινωνικά άδικα και νέα “φορολογική αφαίμαξη” για τους πολλούς και μάλιστα σχεδιασμένη και κοστολογημένη από 3 έως 5 δισ. € !
Ο υφυπουργός “αδειάζει” τον υπουργό του.
Η κυβέρνηση συνεχίζει μια πολιτική καταδικασμένη να αποτύχει.

Η Νέα Δημοκρατία προσφέρει επί ένα χρόνο συγκροτημένες προτάσεις ανάπτυξης, τις οποίες η κυβέρνηση Παπανδρέου κάνει ότι δεν γνωρίζει, ενώ συνεχίζει μια πολιτική ασφυξίας, που διαλύει και την οικονομία και τον κοινωνικό μας ιστό.

Την ίδια ώρα, ο κ. Παπανδρέου βάζει τους αρμόδιους υπουργούς του να ζητήσουν προτάσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, κίνηση που συνιστά ομολογία αποτυχίας της κυβερνητικής πολιτικής και προσπάθεια αναζήτησης συνενόχων.

Όσο η κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται, ότι πολιτικές όπως αυτές που έχουμε προτείνει και περιλαμβάνουν αποκρατικοποιήσεις, αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου, απορρόφηση των πόρων του ΕΣΠΑ, χάραξη αναπτυξιακής φορολογικής πολιτικής με χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές, μείωση του μη μισθολογικού κόστους, δημιουργία φιλικού περιβάλλοντος για την επιχειρηματικότητα και προσέλκυση επενδύσεων, θα αναχαιτίσουν την ύφεση και θα δημιουργήσουν προοπτική, τόσο οι θυσίες του Ελληνικού Λαού δεν θα πιάνουν τόπο».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν έχετε κότσια να κάνετε προτάσεις επίσημες και γραπτές και όχι λόγια του αέρα που άλλα λέτε μέσα και άλλα έξω στους εταίρους σας του Λαϊκού κόμματος. Τέρμα τα ψέματα και η διγλωσσία.

Ο ΔΕΞΙΟΣ είπε...

ελεγα και εγω θα βγεi ο ΠΑΣΟΚΟΡΑΓΙΑΣ??