slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΝΑΞΟΥ Σε ΑΝΤ1 και ΚΟΝΤΡΑ προβάλει τα προϊόντα της


Στην Αθήνα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου κ. Δημήτρης Καπούνης, προκειμένου να πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, για θέματα που απασχολούν την ΕΑΣ Νάξου. Επαφές θα έχει και με εκπροσώπους της ΠΑΣΕΓΕΣ.

Σήμερα, ο κ. Καπούνης θα λάβει μέρος στην εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου “Κόντρα ξύρισμα” στο τηλεοπτικό κανάλι Κόντρα και αύριο θα παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή “ 10-1 Μαζί” του Γιώργου Καραμέρου και Σπύρου Χαριτάτου, στον Αντ1.

Στην προσπάθεια προβολής και προώθησης των προϊόντων που παράγει η Ένωση, αύριο, ο Αθηναγόρας θα μαγειρέψει με γραβιέρα Νάξου.

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, θα παραθέσει γεύμα σε βουλευτές, δημοσιογράφους, γευσιγνώστες και εκπροσώπους φορέων, στο «Νέο Συντριβάνι».

Στα πλαίσια της προσπάθεια ανάπτυξης νέων συνεργασιών με πελάτες και προμηθευτές, αλλά και με στόχο την προβολή και προώθηση των προϊόντων της, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου θα λάβει μέρος στην 24η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών I.F.D.T.E.X.., η οποία ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2011, στο Metropolitan Expo (ΑΙΘΟΥΣΑ 3- ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Δ10-Ε9 - ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ε.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ ) και θα διαρκέσει έως τις 14 Φεβρουαρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: