slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θετικά τα μηνύματα από την έκθεση Τουρισμού στο Μιλάνο!!!

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από την συμμετοχή της Νάξου και των μικρών Κυκλάδων στην διεθνή έκθεση Τουρισμού στο Μιλάνο της Ιταλίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από Επαγγελματίες που έρχονται κάθε χρόνο αλλά και από ανθρώπους του ΕΟΤ φέτος η προσέλευση ήταν αισθητά αυξημένη σε σχέση με πέρυσι.
Το περίπτερο του διευρυμένου Δήμου Νάξου τράβηξε το ενδιαφέρον των επισκεπτών με αποτέλεσμα πολλές φορές να δημιουργείται συνωστισμός μπροστά από τα κισσέ.
Όσο για το έντυπο υλικό που μοίραζαν οι εκπρόσωποί μας, Μανώλης Λατίνας, Δέσποινα Μουστάκα και Luca Lattanzio, έγινε ανάρπαστο.


genikos grammateas eot sto milanou.JPG
IMG_2501.JPG
IMG_2526.JPG
IMG_2529.JPG
IMG_2531.JPG
IMG_2532.JPGjh
IMG_2537.JPG
proistemenos tou eot sto milano(ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΙΜΠΑΣΗΣ).JPGproistemenos tou eot sto milano(ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΙΜΠΑΣΗΣ).


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο καλα κανατε και πηγαν ατομα σαν τη δεσποινα αι τον λατινα που μιλανε καλα τη γλωσα και οι διασυνδεσεις τους εκει ειναι πολυ καλες ,αλλα το φαου εγινε με την αμερικη που δεν αει ο γ.τσολακης που εχει ζησει εκει αρκετα χρονια και οι διασυνδεσεις του εκει ειναι μεγαλες,βεβαια αυτο χρεωνεται σε συγκεκριμενο ανθρωπο

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΩΜΕΝΕ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΦΕΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΙ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΚΟΥΝΗΤΟ ΜΕ ΤΑ ΝΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ.