slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στα Υπουργεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Εσωτερικών ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης

Η πορεία του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων των Κυκλάδων ήταν, μεταξύ άλλων, το αντικείμενο της συνεργασίας που είχε στη Σύρο ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης με τους αντιπεριφερειάρχες Γιώργο Πουσσαίο και Τζώρτζη Μακριωνίτη.

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ζητήθηκε η κατηγοριοποίηση των έργων που είναι σε εξέλιξη και δόθηκε εντολή για επιτάχυνση των διαδικασιών ώστε να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν μέχρι το τέλος του 2011.
Έγινε επίσης αναλυτική συζήτηση για τα ενταγμένα στο Ειδικό Πρόγραμμα έργα, ώστε να διαμορφωθεί πλήρης εικόνα για την εξέλιξή τους σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Για το θέμα αυτό, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου θα συναντηθεί αύριο Πέμπτη και θα συζητήσει με τον υφυπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης Παναγιώτη Ρήγα.




Ο κ. Μαχαιρίδης είχε επίσης συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικών, στο πλαίσιο της οποίας έγινε καταγραφή των προβλημάτων που σχετίζονται με τον Οργανισμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τη γενικότερη λειτουργία των υπηρεσιών.

Όλα αυτά τα προβλήματα θα τεθούν υπόψη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών, στην προγραμματισμένη για αύριο το απόγευμα συνάντηση με τους Περιφερειάρχες των νησιωτικών Περιφερειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: