slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δείγμα των παρακμιακών εσωκομματικών prάκηδων και αρπακτικών οι φήμες περί ελέγχου ΣΔΟΕ σε στελέχη της ΝΔ…

Εάν ο Σαμαράς δεν ξεκαθαρίσει την κοπριά μέσα από το κόμμα, δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα ούτε το κόμμα ούτε ο τόπος. Ένα συνοθύλευμα γελοιων υποκειμένων, φιλοσόφων του Κολωνακίου και “γκουρού” της επικοινωνίας με το αζημίωτο, που δεν μπορούν να εκλέξουν ούτε τον μπατζανάκη τους κοινοτάρχη, εξακολουθούν να νομίζουν ότι η πολιτική δομείται με μεθόδους λαμογιών.Τελευταίο κρούσμα, ο μπαμπούλας του ΣΔΟΕ και οι “φήμες”. Ο....


συνασπισμός των λαμογιών όποιον του χαλάει την μαγιά του κολλάει την ρετσινιά: “Ξέρεις, μάλλον αυτόν τον ψάχνει το ΣΔΟΕ…”.

Κατάλαβες κύριε Αβραμόπουλε γιατί ουρλιάζουμε; Βλέπεις ότι όταν μπαίνει η λάσπη στον ανεμιστήρα, κανένας δεν γλιτώνει. Και για τους πιο ηλίθιους λόγους. Επειδή και καλά δεν “βοήθησες” τον Καριμ Αβδούλ Τζαμπάρ της πολιτικής να παραμείνει στον Α’ ανδρικό ρόλο… μιλάμε για σήψη.

Και όμως τους ανέχεστε. Μετά από το φιάσκο των αυτοδιοικητικών, τους ανέχεστε να περιφέρονται και να κάνουν τα παιχνιδάκια τους… Αντί να διδαχθείτε από τον γίγαντα τον Βασίλη που τους έστειλε στον αγύριστο, από την πρώτη κι’ όλας ομιλία του και πέτυχε.

Τομαράκηδες και παρτάκηδες, επικίνδυνοι για την πατρίδα αλλά και για την πάρτη σας. Τα περιθώρια όμως στενεύουν επικίνδυνα.

ΥΓ. Εάν έπρεπε κάποιον να ψάξει το ΣΔΟΕ, αυτός θα ήταν ο μπαμπάς ενός καθυστερημένου γόνου που διαθέτει μετοχές προμηθευτών του δημοσίου επί των ημερών του. Και δεν μιλάμε για μετοχές αλευρόμυλων.

Χάλκινος Μετάλλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: