slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καταγγελία για εμπάθεια στον εσωκομματικό ανασχηματισμό της ΝΔ

Από τον Σταύρο Καρχιλάκη

Με συναισθήματα έκπληξης, πικρίας και οργής υποδέχτηκα την χθεσινή σας ανάρτηση που περιέγραφε τις εσωκομματικές αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία. Καταλάβαμε ότι και ο Σαμαράς δεν τόλμησε την ρήξη με το παρελθόν και κράτησε ισορροπίες. Δεν μπορεί να δικαιώνονται όλοι αυτοί που αγωνίστηκαν για να πέσει η ανίκανη κυβέρνηση Καραμανλή, εκτός από τον πρώτο, τον άξιο τέως βουλευτή που πλήρωσε σκληρά την διαφωνία του.

Δεν μιλάω βεβαίως για τον Τατούλη γιατί αυτός άλλαξε στρατόπεδο. Δεν μπορεί όμως να αποκαθίστανται οι κύριοι Γιακουμάτος και Γιαννόπουλος και να μένει απ’ έξω, αδικαίωτος και διωγμένος ο…

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/01/dailakis1.jpg?w=366&h=400…μοναδικός ηγέτης της αντικαραμανλικής αντίστασης Σταύρος Δαϊλάκης!

Ξεχνάτε ότι αυτός βγήκε πρώτος και κατήγγειλε το σύστημα Ρουσόπουλου και τον βούδα της Ραφήνας, στις βραδυνές εκπομπές των τοπικών καναλιών.

Οι κύριοι Γιακουμάτος και Γιαννόπουλος βγήκαν αργότερα. Αυτό θα πρέπει επιτέλους να το αναγνωρίσουν και οι ίδιοι. Ο τεράστιος Δαϊλάκης μένει ακόμα αδικαίωτος και πάνω στον αγώνα του αναβαθμίζονται άλλοι…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος σας το είπε βρε φίλοι ότι δεν βάζει το δάκτυλο του στις αποφάσεις Σαμαρά από το παρασκύνιο ο Ρουσόπουλος. Ο Καραμανλής σύγουρα τον ακούει και τα λένε τακτικά. Κανένας αντι-Ρουσόπουλος δεν πρόκειται να προκόψει μέσα στη Ν.Δ.