slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ "ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ" ΩΣ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ"!


Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!
Σε άλλη μια επίδειξη κρατικής τρομοκρατίας προέβη χτες το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, συλλαμβάνοντας χτες (13/01) το απόγευμα στο Βύρωνα το στέλεχος του ΣΥΝ Δημοσθένη Παπαδάτο – Αναγνωστόπουλο.

Ενώ περπάταγε στην οδό Φορμίωνος, ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά του με προτεταμένο όπλο ένας άντρας, που του ζήτησε να μείνει ακίνητος. Αμέσως, καμιά δεκαριά κουκουλοφόροι αρχίζουν να τον δέρνουν και τον βάζουν κλωτσηδόν στο όχημα που τον μετέφερε στη ΓΑΔΑ.
Εκεί άντρες της Αντιτρομοκρατικής με κουκούλες τον έκλεισαν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, τον ξεγύμνωσαν και του έκαναν σωματικό έλεγχο. Αφού τον ανέκριναν για αρκετές ώρες τον άφησαν λέγοντας απλώς τον μπέρδεψαν για άλλον!


Φυσικά για όλα αυτά, δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά τόσο στα «δελτία των 8»., (τα οποία ειρήσθω εν παρόδω θυμίζουν όλο και περισσότερο τη χουντική ΥΕΝΕΔ), όσο και στον σημερινό "έγκυρο" τύπο...


Προφανώς, τα παραπάνω δεν αποτελούν ένα ούτε μεμονωμένο αλλά ούτε και τυχαίο περιστατικό! Ας μην ξεχνάμε πως, πριν από 1 μόλις μήνα ο Γραμματέας και άλλο ένα μέλος της Νεολαίας ΣΥΝ οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο κατόπιν ξυλοδαρμού από τα ΜΑΤ στην οδό Ευελπίδων ενώ εδώ από την υπαγωγή της χώρας στην τρόικα η καταστολή έχει αυξηθεί δραματικά απέναντι σε κάθε κοινωνική κινητοποίηση!


Είναι πλέον προφανές, πως η Κυβέρνηση φοβάται πως η εφαρμογή της πλέον σκληρής επίθεσης στα δικαιώματα των εργαζομένων από τον εμφύλιο και έπειτα, μπορεί να δημιουργήσει ένα τεράστιο ποτάμι λαϊκής οργής. Προκειμένου, να ανακόψει λοιπόν τυχόν δραματικές (για την ίδια) εξελίξεις προσπαθεί να στοχοποιήσει τον πολιτικό χώρο της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, ελπίζοντας έτσι πώς θα τρομοκρατήσει τόσο εμάς τους ίδιους όσο και οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο κατανοεί πως πρέπει να αντισταθεί δυναμικά απέναντι στην τρόικα και το Μνημόνιο...


Να είναι σίγουροι πάντως Κυβέρνηση - τρόικα – ΜΜΕ, πως σε καμία περίπτωση δεν μας φοβίζουν! Αντίθετα μας εξοργίζουν και να είναι σίγουροι πως η τρομοκρατική ενέργεια της ΕΛΑΣ δεν πρόκειται να περάσει απλά σαν να μην έγινε και τίποτα σοβαρό...

Αναδημοσίευση από iskra.gr

Πράσινα συντρόφια να τη χαίρεστε την πράσινη χούντα σας και θυμίζω
....Ζήτω του βασιλιά και δώτε μου άλλη μια...
Τέτοιοι ήσαστε, τέτοιοι είστε και τέτοιοι θα παραμείνετε

Μανώλης εξ Απειράνθου

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αααχ να μας την βγαίνει και ο Μανώλης εξ Απειράνθου απο Αριστερά!!!!!. Απλή παράνοια ή απλά αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση!;!:
Αλήθεια ο μάγκας γιατί είχε δύο ταυτότητες μαζί του; Το γεγονός πως είναι "στέλεχος του Συριζα" και "υποφήφιος διδάκτωρ" (ο ίδιος τα είπε)τον καθιστά υπεράνω του νόμου;
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Νάτος πάλι ο Μανώλης. Ολίγον τι φασίστας και ολίγον τι αριστερός. Από τη μια «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη» και από την άλλη «Ψωμί κι’ ελιά και Κώτσο Βασιλιά». Μπράβο λεβέντη. Να σε χαίροντα οι Απειράνθιοι. Βγάλε όμως τη μάσκα να σε αναγνωρίσουν και να σε καμαρώσουν. Μιας και δεν βγήκες σύμβουλος μπορεί ο νέος δήμαρχος να σε πάρει σύμβουλο του σε θέματα επικοινωνίας. Θα τα βρίσκεις μια χαρά και με τους φασίστες και με τους κομουνιστές.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΤΣΕΠΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ.ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ανόητοι σας τόπα τόσες φορές.Δεν είμαι αυτός που λέτε και σίγουρα καμία σχέση δεν έχω με τα κοινοτικά και επομένως δεν ήμουν υποψήφιος.Και αν πιστεύετε ότι είμαι αυτός που λέτε γιατί δεν του το λέτε κατάμουτρα στη Νάξο που είναι μονίμως.
Ιδού η Ρόδος συντρόφια, κατάμουτρα πειτε του ότι θέλετε.

Μανώλης εξ Απειράνθου

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΝΑΞΙΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΡΗΓΑ (ΜΑΪΤΟΣ, ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ) ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ Ή ΤΟΝ ΒΕΡΝΙΚΟ (ΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΩΝ ΚΑΠΙΡΗ/ΓΡΥΛΛΑΚΗ) Ή ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΤΣΙΑ-ΧΑΤΖΟΥΔΗ (ΝΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ) ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΗΝ ΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΕΞ ΑΠΕΙΡΑΝΘΟΥ.