slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Μητρόπολη Παροναξίας βράβευσες τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις για την σχολική χρονιά 2009-2010


Εν συνεχεία στο σύντομο χαιρετισμό του ο νέος Δήμαρχος Νάξου και μικρών Κυκλάδων που εξελέγη στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές κ. Μανώλης Μαργαρίτης έδωσε συγχαρητήρια στα «Ναξιωτάκια», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, για την εισαγωγή τους στις Ανώτερες και Ανώτατες σχολές της Χώρας ενώ τόνισε ότι η Νάξος περιμένει πολλά από τους επιτυχόντες και νέους μελλοντικούς επιστήμονες ώστε να προστεθούν κι αυτοί στους ήδη καταξιωμένους Ναξιώτες Επιστήμονες που με το έργο τους και την παρουσία τους αναδεικνύουν το τόπο μας.

Στη συνέχεια το λόγo έλαβε ο Διευθυντής του Λυκείου Τραγαίας κ. Βλησίδης και ο καθηγητής του Λυκείου Νάξου κ. Γιοσμάς ως εκπρόσωπος του Διευθυντή του Λυκείου Νάξου οι οποίοι αφού συνεχάρησαν τους επιτυχόντες και τόνισαν τις αντικειμενικές δυσκολίες της πορείας των μαθητών προς την επιτυχία της εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εξέφρασαν κι αυτοί προβληματισμούς ως προς την μελλοντική σταδιοδρομία των νέων και νεανίδων μας.

Ακολούθως ο λόγος δόθηκε και στους ίδιους τους τιμώμενους νέους φοιτητές που παρευρίσκοντο στη βράβευση και δια εκπροσώπου τους εκφράστηκαν οι σκέψεις και οι προβληματισμοί τους.

Ακολούθησε η βράβευση των επιτυχόντων με την απονομή Περγαμηνής από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο καθώς και μικρών αναμνηστικών, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μικρή δεξίωση που παρέθεσε η Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας έξω από την αίθουσα «Ιάκωβος Καμπανέλλης».

Να σημειωθεί ότι τέτοιες εκδηλώσεις σαν αυτές που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας είναι αξιέπαινες και αναγκαίες για την Νάξο μας, διότι προβάλλουν, στηρίζουν και επιβραβεύουν τις θετικές προσπάθειες των νέων και νεανίδων μας που δίδουν ελπίδα και θάρρος για το μέλλον του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: