slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση με Ραγκούση – Επαφές Περιφερειάρχη στη Σύρο

Με τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κύριο Γιάννη Ραγκούση θα συναντηθούν αύριο (Παρασκευή) στις 9 το πρωί οι δέκα τρεις αιρετοί Περιφερειάρχες της χώρας, μεταξύ των οποίων και ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν θέματα διοικητικά και οικονομικά που αφορούν την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.).

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο….


Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.


Από χθες βράδυ, ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης είχε στην Ερμούπολη σειρά επαφών για θέματα που αφορούν στη λειτουργία της Περιφέρειας.
Συναντήθηκε συγκεκριμένα με τα μέλη της διαχειριστικής αρχής εξετάζοντας το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και την πορεία των έργων που είναι ενταγμένα στο ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου, υπό το βάρος της επίτευξης του στόχου για απορρόφηση 40 εκ. ευρώ μέσα στο 2011.
Είχε επίσης συνεργασία με τους αντιπεριφερειάρχες κ. Πουσσαίο και Μακριωνίτη, όπως επίσης και με υπηρεσιακούς παράγοντες των Διευθύνσεων Διοίκησης, Οικονομικών και Προγραμματισμού.

Ο κ. Μαχαιρίδης παρέστη επίσης στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Νοσοκομείου της Σύρου, όπου σημείωσε ότι οι συντονισμένες προσπάθειες έφεραν αποτέλεσμα, αποκαθιστώντας την αδικία εις βάρος των νοσηλευτικών μονάδων της Ερμούπολης και της Ρόδου, με την ένταξή τους στη β’ ζώνη.
Τόνισε επίσης ότι δρομολογείται η προμήθεια του απαραίτητου υλικού και εξοπλισμού, κάνοντας, τέλος, γνωστό, ότι μέσα στο επόμενο διάστημα από την κατανομή ασθενοφόρων που θα γίνει κεντρικά από το ΕΚΑΒ, οκτώ οχήματα θα διατεθούν στο Νότιο Αιγαίο.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Περιφερειάρχης θα βρίσκεται στη Ρόδο, ενώ το πρωί του Σαββάτου θα συμμετάσχει στην ευρεία σύσκεψη, με την παρουσία του Διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: