slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σε Νάξο και Πάρο ο Χ. Κόκκινος

`Την καθημερινή υποβάθμιση της ζωής των νησιών μας διαπίστωσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Χαράλαμπος Κόκκινος κατά την περιοδεία του στην Παροναξίας στις 22 και 23 Ιανουαρίου 2011 όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που ακολουθεί.....
Σύρος 27 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
-ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
-ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΔ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!!!


Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κος Χαράλαμπος Κόκκινος περιόδευσε στις 22 και 23 Ιανουαρίου 2011 στα νησιά της Νάξου και της Πάρου.
Ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις παρευρέθηκε και μίλησε
Στη Νάξο:
●Σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που αφορούσε το ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα των μελών του που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης (δράση που υλοποιήθηκε επί θητείας του κου Κόκκινου στη Γ.Γ. της Π.Ν.Α. με πόρους του Γ’ ΚΠΣ) στα νησιά Σύρο, Νάξο, Πάρο, Μήλο, Άνδρο, Τήνο και Μύκονο.
●Σε εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Νέων των Τριπόδων Νάξου
●Σε εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Νάξου

Στην Πάρο:
● Στη Γενική Συνέλευση και σε εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αιμοδοτών Πάρου
●Σε εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Πάρου
Κατά την παραμονή του είχε συναντήσεις με τους δημάρχους των δυο νησιών κο Μαργαρίτη και κο Βλαχογιάννη, τους επικεφαλής των μειοψηφιών των δημοτικών συμβουλίων κο Μαράκη και κα Πρωτολάτη καθώς επίσης με αυτοδιοικητικούς παράγοντες , παραγωγικούς φορείς και πολίτες .
Διαπιστώθηκε η καθημερινή υποβάθμιση της ζωής των νησιωτών μας.
Η απουσία αναπτυξιακών δράσεων, η ακρίβεια, η διαρκώς αυξανόμενη ανεργία, τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, δημιουργούν συνθήκες αβεβαιότητας την ώρα που η καθημερινότητα γίνεται όλο και πιο δύσκολη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τομέας της Υγείας βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη!!!
Στις δομές Υγείας της Νάξου και της Πάρου παρατηρούνται μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και καθημερινά διακυβεύεται η υγεία των πολιτών. Οι κυβερνητικοί παράγοντες «λάμπουν» δια της απουσίας τους και αποδεικνύουν την αδυναμία τους να διοικήσουν και να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των νησιωτών.
Τους καλούμε, έστω την ύστατη ώρα, να δείξουν υπευθυνότητα και να επιληφθούν τω προβλημάτων που καθημερινά διογκώνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: