slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΔ: Ανακοινώνονται οι τομεάρχες

Ανακοινώνονται σήμερα Δευτέρα από τον πρόεδρο της ΝΔ οι τομεάρχες του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη θέση του εκπροσώπου του κόμματος αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα διευθυντής της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», Γιάννης Μιχελάκης, ενώ ο μέχρι τώρα εκπρόσωπος Πάνος Παναγιωτόπουλος αναλαμβάνει τον τομέα Εξωτερικών, με αναπληρωτή τον Κώστα Γκιουλέκα, ο οποίος επανέρχεται στο ηγετικό σχήμα.

Τον τομέα άμυνας αναλαμβάνει ο Μαργαρίτης Τζίμας.

Παράλληλα καθιερώνεται τομέας ΜΜΕ με επικεφαλής τον Σίμο Κεδίκογλου.

Παραμένουν οι δύο αντιπρόεδροι κ.κ. Αβραμόπουλος και Δήμας ως επικεφαλής ευρύτερων κύκλων.

Ο πρόεδρος του κόμματος διατηρεί τον τομέα οικονομίας με αναπληρωτές τους κυρίους Χρήστο Σταϊκούρα, Νότη Μηταράκη και Γιάννη Βρούτση.

Στον τομέα Δικαιοσύνης μετακινείται ο μέχρι τώρα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κώστας Τζαβάρας με αναπληρωτή τον Κώστα Καραγκούνη.

Ο Νίκος Δένδιας, μέχρι τώρα τομέαρχης Δικαιοσύνης, μετακινείται στη Βουλή ως ένας από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους.

Τον τομέα Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει ο Θανάσης Νάκος, ενώ στο ηγετικό σχήμα εισέρχεται και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, αναλαμβάνοντας τον τομέα Παιδείας.

Στον τομέα Περιβάλλοντος παραμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αναπληρωτές τους Νίκο Καντερέ και Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Τον τομέα Υγείας αναλαμβάνει ο Θανάσης Γιαννόπουλος, με αναπληρωτή τον Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Στον τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας παραμένει ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Στη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας παραμένει ο Κώστας Τασούλας, με αναπληρώτρια την Ελίζα Βόζενμπεργκ.

Ο Κωστής Χατζηδάκης παραμένει τομεάρχης Ανάπτυξης.

--------------------------------------------------------------------------------

3 σχόλια:

Ναξιωτάκι είπε...

Μπράβο! αναβάθμιση το ναξιωτάκι, από Βρούτσαρος! γίνεται βρουτσάκι του Σαμαρά, του Σταϊκούρα και του ουρανοκατέβατου εξωκοινοβουλευτικού που τον βρήκαν στα αζήτητα του τραπεζικού και εφοπλιστικού λόμπυ του Λονδίνου, σκληρού νεοφιλελεύθερου Μηταράκη. Ενώ δηλαδή ήταν τομεάρχης τώρα γίνεται Ανθυπό-ανθυπο, ανθυπο τομεάρχης, δηλαδή τέταρτος τη τάξει πίσω από τον εξωκοινοβουλευτικό και αυτό θεωρείται αναβάθμιση. Για καφέδες δηλαδή και ξεσκονίσματα θα τον έχουν. Εάν τον ξαναδείτε στα ΜΜΕ να κάνει ανακοινώσεις για την οικονομία σφυρίχτε μας. Συγχαρητήρια μεγάλε Τοπάρχη. Τι άλλο θα ακούσουμε και μη χειρότερα.

ο δεξιος είπε...

αυτο καταλαβες ρε αρχιβλακα ,εμπαθη ηλιθιε οτι γινεται καθημερινος συνομιλητησ του προεδρου δεν σου λεει τιποτα?αλλα τι να σου πει,η κακια σου για τον βρουτση φαινεται αλλα δεν πειραζει ,ρουφα το αυγο σου πρασινοσκυλο του κερατα και αν εσυ εισαι ναξιωτακι να μη με λενε δεξιο που με με αναγκασες ζωων κατα τον παγκαλο να ξαναγραψω μετα απο τοσο καιρο ουστ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι να ξαναγράψεις μαντρόσκυλο (ζωων) αφού είσαι ένα από τα τσιράκια του Τοπάρχη, που αποκαθήλωσε ο νεοαποστάτης.