slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Χ. Κόκκινος στη Μύκονο και στη Ρόδο

ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ»
●Το μέλος της Πoλιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κος Κόκκινος Χαράλαμπος, επισκέφθηκε την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011 το νησί της Μυκόνου και είχε συναντήσεις με το δήμαρχο του νησιού κο Αθανάσιο Κουσαθανά-Μέγα, με τους επικεφαλής των μειοψηφιών του δημοτικού συμβουλίου κο Ανδρέα Φιορεντίνο και Αντώνη Κουσαθανά καθώς επίσης με μέλη του δημοτικού συμβουλίου όπου αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία του «Καλλικράτη». Το βράδυ της ίδιας μέραςπαρευρέθηκε στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Οργάνωσης ΝΔ Μυκόνου.
●Το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου μετέβη στη Ρόδο όπου παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, παρουσία του αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομικών της ΝΔ κου Νότη Μηταράκη και πλήθος κόσμου.
Στις ομιλίες του ο κος Κόκκινος αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας τα οποία διογκώνονται, στις κυβερνητικές παλινωδίες και στην έλλειψη σχεδιασμού και οργάνωσης , στα αντιλαϊκά μέτρα που «φορτώνουν» στους πολίτες και στις επικίνδυνα αυξητικές τάσεις που παρουσιάζει η ακρίβεια , η ανεργία και η ύφεση.
Τέλος , όσον αφορά τη λειτουργία του «Καλλικράτη» , η μέχρι τώρα πορεία αποδεικνύει ότι αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα κυβερνητικής προχειρότητας, με απουσία επαρκών οικονομικών πόρων και με θολό θεσμικό πλαίσιο.
●Σήμερα Κυριακή 30 Ιανουαρίου, ο κος Κόκκινος συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του, θα περιοδεύσει στις πληγείσες από τη θεομηνία περιοχές της Ρόδου και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Σύρο όπου θα συμμετέχει στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: