slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ποιος δημιούργησε την κρίση δανεισμού;

Οι παρακάτω πίνακες δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από πολλές ευρωπαϊκές χώρες... ωστόσο μόνο εμείς είμαστε υπό την κηδεμονία του ΔΝΤ μιας και ο ΓΑΠ φρόντισε να εκτοξευθούν τα επιτόκια στα ύψη:


Από Δεξί Εξτρέμ

2 σχόλια:

Δεξιό ρεμάλι είπε...

Λαμόγια Πασόκια πότε θα φύγετε να επανέλθει η άνοιξη στην πολιτική. Να ζήσουμε ξανά όπως τα προηγούμενα χρόνια με διαφάνεια στις προσλήψεις, με ήθος, εντιμότητα, κύρος, αποφασιστικότητα στην άσκηση της εξουσίας. Να ξαναγίνει η χώρα μας ζηλευτή και πρότυπο στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Να γυρίσει εκεί που την άφησε η ιστορική μας παράταξη και ο ηγέτης της.

Ανώνυμος είπε...

Τι μας παπαριάζει τόσο καιρό ο ΓΑΠ. Σύμφωνα με τους πίνακες η οικονομία που παρέδωσε η Ν.Δ. ήταν από τις ισχυρότερες της Ευρώπης. Δείτε όσοι δεν το πιστεύετε ότι η Ελλάδα ήταν καλλίτερη ακόμη και από Γαλλία, Αγγλία, Ολλανδία και Βέλγιο. Ακόμη και από τη Γερμανία σε ορισμένα μεγέθη. Τι μας μιλάς για χρεοκοπία βρε Τζέφρη. Φέρε πίσω τα κλεμμένα που μας πείρες από το μισθό, τις συντάξεις και το πορτοφόλι μας. Μετά την Τυνησία και την Αίγυπτο έρχεται η σειρά σας κλεφτρόνια.