slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Να γίνει η Νάξος Γαστρονομικός Προορισμός Είναι το όραμα των μελών του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Εστίασης

Στα «Καλλικρατικά» πρότυπα αναμένεται να λειτουργήσει και ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης. Μετά τις αρχαιρεσίες και τη συγκρότηση σε σώμα, ορίστηκαν το νέο Δ.Σ και οι εκπρόσωποι των νησιών και περιοχών της Δρυμαλίας.

naxos-report.blogspot.com
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος επανεξελέγη ομόφωνα και για τρίτη συνεχή θητεία στη θέση του Προέδρου, ενώ Αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Γιώργος Γκούφας, γραμματέας ο Βαγγέλης Καραμανής και ταμίας ο Μιχάλης Μαθιάσσος.
Την Απείρανθο θα εκπροσωπεί ο Γιάννης Καραπάτης, τον Απόλλωνα ο Λευτέρης Ανδρής, την Κόρωνο ο Γιάννης Παπακωνσταντής και το Φιλώτι ο Γιώργος Κατσάνης. Στα νησιά εκπρόσωποι ορίστηκαν ο Μιχάλης Πράσινος (Δονούσα), ο Δημήτρης Κωβαίος (Ηρακλειά), ο Σταμάτης Μαύρος (Κουφονήσι) και ο Γιώργος Γρίσπος (Σχοινούσα).
Η σημαντική.....
διαφορά σε αυτές τις εκλογές είναι ο ορισμός εκπροσώπων στις βασικές περιοχές του Νέου Δήμου. Ένα εγχείρημα που θα αποτελέσει και τον πιλότο δράσης ώστε να προχωρήσουμε μέσα σ' αυτήν την θητεία στην αλλαγή του καταστατικού και προσαρμογή του στον "Καλλικράτη". Οι εκπρόσωποι θα είναι ο αμφίρροπος σύνδεσμος του Σωματείου με τις νέες περιοχές» δήλωσε στο «ΒτΝ» ο νεοεκλεγείς Γιάννης Παπαδόπουλος και κατέληξε «θέλω να ευχαριστήσω όλους τους επαγγελματίες που συμμετείχαν στις εκλογές και όλους όσους είναι κοντά μας με κάθε τρόπο.

Ο Σύλλογος αναπτύσσεται συνεχώς και εδραιώνεται στην συνείδηση των επαγγελματιών και της κοινωνίας ως ένας αξιόπιστος φορέας ανάπτυξης, του οποίου οι βασικοί άξονες δράσης θα είναι η επιμόρφωση, ο εθελοντισμός, η συνεργασία, η προβολή και η συμμετοχή. Το Όραμα μας είναι να αποτελέσει η Νάξος τα επόμενα χρόνια τον Βασικό Γαστρονομικό προορισμό των Κυκλάδων, αξιοποιώντας και αναβαθμίζοντας το Ναξιακό πλούτο, την πρωτογενή παραγωγή και το ανθρώπινο δυναμικό».


Δεν υπάρχουν σχόλια: