slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ρόλος του Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομικών, με υπεύθυνο τον ίδιο τον Πρόεδρο της Ν.Δ., κ. Αντώνη Σαμαράς «Αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα»

Όπως γράψαμε το πρωί ο βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης μετά τις σχετικές αποφάσεις του προέδρου του κόμματος και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά αφήνει τη θέση του υπεύθυνου τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και τοποθετείται στη θέση του αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομικών.

Η τοποθέτηση του Γιάννη Βρούτση ως αναπληρωτή μαζί με τους επίσης επιτυχημένους αναπληρωτές Χρήστο Σταϊκούρα και Νότη Μηταράκη στον πιο νευραλγικό και κρίσιμο τομέα, αυτόν της οικονομίας με επικεφαλής τον ίδιο τον Πρόεδρο του κόμματος. Α. Σαμαρά,σημαίνει ότι η θητεία του ως τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης σε μια πολύ δύσκολη περίοδο ΚΡΙΘΗΚΕ από τον Αντώνη Σαμαρά απόλυτα πετυχημένη.


Με δήλωσή του, λίγο μετά την ανακοίνωση για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο κ. Βρούτσης τόνισε:


«Αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα ο νέος ρόλος του Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομικών, με υπεύθυνο τον ίδιο τον Πρόεδρο της Ν.Δ., κ. Αντώνη Σαμαρά.Τα νέα μου καθήκοντα, συνδέονται άμεσα με το πιο κρίσιμο θέμα της περιόδου που διανύουμε, την Οικονομία.
Η Οικονομία, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Κοινωνία και την Ευημερία των Πολιτών και αυτή η σχέση είναι κυρίαρχη στην πολιτική της Ν.Δ.
Στην πολιτική μας δεν βλέπουμε μόνο τους αριθμούς και τα μεγέθη της κρίσης, αλλά κυρίως ανθρώπους που βιώνουν μια πρωτόγνωρη κρίση, πιέζονται και αναζητούν έξοδο από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Την Ελπίδα και την Προοπτική για έξοδο της χώρας από την κρίση, είμαστε αποφασισμένοι να τη δώσουμε σαν παράταξη.
Οι πολιτικές μας στοχεύουν στην Ανάπτυξη, στην έξοδο από την κρίση και προσπαθούν να εξασφαλίσουν την Ευημερία και την Κοινωνική Συνοχή.
Χρέος μου είναι, να υπηρετήσω αυτές τις πολιτικές και να συμβάλω στη διεύρυνση της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού στη Ν.Δ.
Χρέος μου είναι, να τιμήσω και από αυτή τη θέση την εντολή του Προέδρου και να αγωνισθώ για να ξανακάνουμε τη Ν.Δ. κόμμα ελπίδας του ελληνικού λαού.
Το μεγάλο αυτό στόχο, θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις».

3 σχόλια:

Κακοπροαίρετος είπε...

Μάθαμε και κάτι που δεν το ξέραμε. Στη ΝΔ όποιος οριστεί πρώτος και πετύχει στο ρόλο του, αναγνωρίζοντας την επιτυχία του ο πρόεδρος τον προάγει σε τέταρτο. Με άλλα λόγια αν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ και υπουργός εργασίας ο Βρούτσης και τα πήγαινε καλά, στο πρώτο ανασχηματισμό θα τον έκανε τρίτο στη τάξη υφυπουργό. Κάποιος καλοπροαίρετος μου είπε ότι πιστεύει ότι αυτό το έκανε ο Σαμαράς μάλλον για να τον ξεκουράσει από την πολύ δουλειά που έβγαλε. Πόσο πολύ αγωνίσθηκε και πόσο καλά τα πήγε σαν τομεάρχης στα εργασιακά φάνηκε από το γεγονός ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τρομοκρατημένη από την αντιπολίτευση του, πείρε πίσω όλα τα νομοσχέδια. Κάποιος άλλος φίλος, καλοπροαίρετος και αυτός, μου είπε ότι άλλος ήταν ο λόγος της αναβάθμησης. Του ανέθεσε λέει ο Σαμαράς τα έσοδα γιατί σαν εφοριακός ξέρει πως να πιάνει τους φοροφυγάδες. Μάλιστα την περίοδο 2004-2009 ήταν από τους εγκέφαλους που οργάνωσαν τις εφορίες και το ΣΔΟΕ, που δεν χάρησαν ούτε ένα ΕΥΡΩ σε κανένα, που τσάκισαν ιδιαίτερα τους γαλάζιους φοροφυγάδες και πάταξαν τη φοροδιαφυγή με αποτέλεσμα να γεμίσουν τα ταμεία του κράτους και να παραδώσουν στο ΠΑΣΟΚ όχι έλλειμμα, όπως λένε τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, αλλά πλεόνασμα 15,5%. Ε, αφού είναι έτσι τα πράγματα πάω πάσο εγώ ο κακοπροαίρετος και τον συγχαίρω.

Ανώνυμος είπε...

καλα περαστικα σου

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ

ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΟΥΤΣΗ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!!......