slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έκοψε την πίττα της η Τοπική Οργάνωση ΝΔ Πάρου - Αντιπάρου

Πολλές και μεγάλες οι απουσίες ,αλήθεια ο Λ. Κοντός και ο Μ. Κωβαίος γιατί δεν πήγαν στην κοπή πίτας της Ν.Δ. Πάρου – Αντιπάρου;
Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 στην αίθουσα του Αρχίλοχου στην Παροικιά η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Πάρου - Αντιπάρου.

Παραβρέθηκε και ο Φίλιππος ΦόρτωμαςΠρόεδρος ΟΝΝΝΕΔ Κυκλάδων




Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, ο αναπληρωτής οργανωτικού του κόμματος κ. Λουλουδάκης, ο επικεφαλής της μειοψηφίας στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κων/νος Μπιζάς, η επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΑΡΟΣ ΑΞΙΑ» κ. Γρηγορία Πρωτολάτη, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και αρκετά μέλη και φίλοι του κόμματος.



Τελικά «τίμησαν με την παρουσία τους» την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων κ. Νικολιάς(!) και ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Πάρου - Αντιπάρου κ. Ροδίτης(!)


Επίσης η Δημ. Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Πάρου – Αντιπάρου τίμησε και την πρώην πρόεδρο της Κοινότητας Αντιπάρου κ. Βαρβάρα Φαρούπου – Μανέτα για το γεγονός ότι… κατάφερε να είναι για οκτώ συνεχόμενα χρόνια πρόεδρος σε ένα «πράσινο» νησί!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επειδη πηγαν με τον Βλαχογγιανη που ειναι ΠΑΣΟΚ ενω η τοπικη με την Πρωτολατη που δεν ειναι,συμφωνα με το κλουβιο τους μυαλο.Αληθεια τι εχουν να πουνε για την καινουργια θεση της Πρωτολατη?Αν εχουν καταλαβει βεβαια τι σημαινει.Αλλα με τον προεδρο που εχουν σιγα μην καταλαβουν.