slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Λεφτά ΥΠΑΡΧΟΥΝ....για ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ στο Γραφείο του ΓΑΠ

Οι άνθρωποι μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Έχουν κόψει απ΄όλο τον κόσμο μισθούς και συντάξεις, διορίζουν όποιους θέλουν όπου γουστάρουν ( η ΕΣΗΕΑ χθες 19-1-2011 κατήγγειλε τους διορισμούς στην ΕΡΤ), η ανεργία έχει φτάσει στο Θεό με επίσημα δικά τους στοιχεία κι αυτοί εγκρίνουν υπερωρίες 13.000 € στο Γραφείο του πρωθυπουργού, που κατά τ΄άλλα θλίβεται,όπως λέει, για τα μέτρα που είναι υποχρεωμένος να πάρει επειδή η επάρατος δεξιά τάφαγε. Δείτε την απόφαση:

.... Αποφασίζουμε
Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους δέκα τριών χιλιάδων τριάντα τριών και εβδομήντα λεπτών (13.033,70).€ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Ειδικός φορέας 23-650 Κ.Α.Ε 0511 οικ. έτος 2011
για υπερωριακή απασχόληση.

Η Προϊσταμένη Γραφείου

Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης

Αργυρώ Αλεβιζοπούλου

Στον παρακάτω σύνδεσμο δείτε όλη την απόφαση για του λόγου το αληθές.
http://et.diavgeia.gov.gr/f/ggk/ada/4%CE%91926%CE%94%CE%9B-%CE%97



Υ.Γ. Το όνομα της υπογράφουσας την απόφαση ΑΡΓΥΡΩ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ σας θυμίζει τίποτα;

Πράσινα συντρόφια να τον χαίρεστε το λυπημένο για τα μέτρα πρωθυπουργό σας.
Σας δουλεύει όπως και όποτε θέλει.
Βοηθήστε τον με ότι έχετε ευχαρίστηση να δώσει καμιά υπερωρία ακόμα....

Μανώλης εξ Απειράνθου

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΣΗΕΑ για τις προσλήψεις στην ΕΡΤ

«Έπειτα από κυοφορία μηνών δημοσιεύθηκαν επιτέλους τα ονόματα των νέων συμβασιούχων της ΕΡΤ. Δυστυχώς, φαίνεται ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει. Παρά τις πομπώδεις διακηρύξεις για διαφάνεια, αξιοκρατία, μονοθεσία, πολλοί από τους νέους συμβασιούχους απασχολούνται σε άλλα ανταγωνιστικά στην ΕΡΤ μέσα, ορισμένοι δε είναι και στελέχη εφημερίδων ή τηλεόρασης, ενώ έχουν παραληφθεί δημοσιογράφοι άνεργοι με προϋπηρεσία στην ΕΡΤ.

Καταγγέλλουμε την ευνοιοκρατική αυτή απόφαση της ΕΡΤ και ζητάμε να ισχύσουν πράγματι αξιοκρατικά και μόνο κριτήρια στην πρόσληψη των συμβασιούχων.

Η ΕΣΗΕΑ ζητά πολιτική και μέτρα στήριξης της δημόσιας Ρ/Τ, ανάμεσα στα οποία προτεραιότητα θα πρέπει να έχει η πρόσληψη των συμβασιούχων συναδέλφων που σήμερα είναι άνεργοι ενώ διαθέτουν πολυετή προϋπηρεσία στην ΕΡΤ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θεωρεί άκυρες τις προσλήψεις των πολυθεσιτών και επαναλαμβάνει ότι ''εξυπηρετήσεις'' και προσλήψεις πολλαπλής απασχόλησης, ακόμα και διευθυντικών στελεχών άλλων ΜΜΕ, συνδυάζονται με τον αποκλεισμό ανέργων συναδέλφων. Δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να αποδεχθούμε τετελεσμένα γεγονότα και ότι θα αντιδράσουμε με όλα τα νόμιμα μέσα».

Ανώνυμος είπε...

Βρε τα λαμόγια Πασόκια. Γιατί δεν προσλαμβάνατε και τους κορυφαίους ναξιώτες δημοσιογράφους Καρανίκα, Βλαχάκη, Καμβύση να αναβαθμιστεί η ΕΡΤ. Γιαυτό δεν θα δει προκοπή ο τόπος.

Ανώνυμος είπε...

Νάτος και πάλι ο εξ’ Απειράνθου σαχλαμάρας. Εδώ βρε άσχετε οι παρατρεχάμενοι των υπουργών σας χαλούσαν εκατομμύρια για προμήθειες και εργασία που δεν κάνανε ποτέ και θα σχολιάσεις κάποιες υπερωρίες στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Τι νομίζεις πως είναι ο ΓΑΠ ο ΚΑΚα. που την κοπάναγε από το γραφείο του στις 2 το μεσημέρι και την άραζε για μάσα, τηλεόραση και χέ..μο στη Ραφήνα. Σήμερα υπάρχει πρωθυπουργός και κυβέρνηση. Τέρμα η ρεμούλα, η αναισθησία και το ξεχαρβάλωμα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ λαμόγιο πρασινόσκυλο ανώνυμο των 12.53 φαίνεται ότι τρως καλά απ΄την κυβέρνηση.θάσαι χωμένος σε τίποτα κουτάλες βαθιές.Δώσε και σε μας ρε μάστορα κάτι. Για να σου φαίνονται λίγα τα 13 χιλιάρικα, θα τάχεις πολλά εσύ.
Ρε δε πα να γαμιθείτε χουντοπράσινα λαμόγια, κλέφτες, λακέδες. ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε φασίστα έλα πάρε μας μια πίπα μαλάκα.

Ναξιωτάκι είπε...

Εσύ των 13:42 δεν ξέρεις ότι Χουντικοί, Βασιλικοί, Μπουραντάδες, Κοτζαμάνηδες και Ταγματασφαλήτες ήταν οι πατεράδες σας και οι παπούδες σας από τους οποίους κληρονομήσατε την ιδεολογία τους. Τους δικούς μας πατεράδες και παππούδες τους κυνηγούσαν οι δικοί σας για τα φρονήματα τους. Ούτε Παλιά, αλλά ούτε και Νέα Δημοκρατία είστε. Γράψε το όνομα σου για να σου αποδείξω επώνυμα την ιδεολογία και τη δράση των προγόνων σου.