slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σε εποχή βαθιάς ύφεσης πληρώσαμε 52000 ευρώ τα αποχαιρετιστήρια δωράκια του κομματικού περιφερειάρχη προς τα ΜΜΕ των Κυκλάδων

Η χώρα μας ζει μια εποχή βαθιάς ύφεσης που θα συνεχίσει και θα είναι βαθύτερη το 2011 όπου τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Πολλές επιχειρήσεις κλείνουν, η ανεργία έχει αυξηθεί πολύ και η έλλειψη κοινωνικής δικαιοσύνης οδηγεί τους πολίτες σε ακραίες αντιδράσεις. Με αυτά τα δεδομένα το κρίσιμο ζητούμενο είναι πώς επιμερίζει κανείς τα βάρη και πώς μπορεί να προσφέρει ένα δίκτυ ασφαλείας στους πιο αδύναμους. Δυστυχώς όμως οι διορισμένοι από την πολιτεία περιφερειάρχες αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα του λαού ασχολούνται απλά και μόνο με την διαφήμισή τους.
Ο απερχόμενος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, το τελευταίο δεκαήμερο, μοίρασε το ποσό των 52000 ευρώ, σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, για Δημοσιότητα Προβολή και Πληροφόρηση και αναρωτιέται ο κάτοικος της Πάρου, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για την πρόσληψη ενός οδηγού ασθενοφόρου; γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για την σύνταξή μας, τον κουτσουρεμένο μισθό μας; και τόσα άλλα γιατί που μπορεί να αραδιάσουν όλοι οι κάτοικοι που ζουν σε τούτη δω, τη κανιβαλισμένη από τους «σωτήρες» της, χώρα.
Ή μήπως "λεφτά υπάρχουν" όπως είπε και ο πρωθυπουργός μας;


Δείτε στις φωτογραφίες τα ποσά και τον λόγο που αυτά διατίθενται. (από τις φωτογραφίες αφαίρεσα τα ονόματα των υπαλλήλων και ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς γιατί αυτοί δεν ενδιαφέρουν, αφού η απόφαση είναι πολιτική)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poso malakas borei na se naxie me ta pirotexnimata na prizoune ta rxidia enw diavazoume to blog , tsidiri to xeis kanei

Ανώνυμος είπε...

Βρε νούμερο γράφε πρώτα ελληνικά και μετά κανε και παρατηρήσεις

Περιφερειακός είπε...

Τι νούμερο είναι αυτός ο naxios, σκέτη ξεφτίλα. Επειδή ο κομπλεξικός δεν βρίσκει να καταγγείλει κυβερνητικά σκάνδαλα γράφει ότι του κατέβει. Κάνε τον κόπο σαχλαμάρα να πάρεις τον προϊστάμενο της Ενιαίας Διαχειριστικής Αρχής ( Βαγγέλης Αραγιάνης τηλ. 22813-60823), που δεν είναι και ΠΑΣΟΚ, για να σου πει την αλήθεια. Αυτές οι διαφημίσεις είναι υποχρεωτικές για να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι στο Ν. Αιγαίο για τις διάφορες πράξεις που ανοίγουν και θέλουν να συμμετέχουν. Αν δεν δημοσιοποιηθούν θα είναι άκυρες. Είναι θέμα διαφάνειας και η κοστολόγηση γίνεται με βάση ενιαίο τιμολόγιο για όλη την Ελλάδα. Αυτά πλήρωνε και ο Κόκκινος όταν ήταν Γ.Γρ. Που την είδες την παρανομία. Νομίζεις με τι λάσπη που ρίχνεις κάθε τόσο θα χώνεις για να μη φαίνονται και να μη βρωμάνε οι δικές σας βρομιές και λαμογιές. Μήπως είσαι ο τυπάκιας που συκοφαντούσε τον Ραγκούση και σε έσωσε από το αυτόφωρο ο Ανωμερίτης. Τέρμα οι διαπλοκή και οι βρωμιές που ξέρατε και κάνατε. Τέλος!!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι σκέτη ξεφτίλα κομπλεξικό νούμερο μπρακουματσιο παπαγαλάκι
Πάντως για περιθωριακό σε κόβω άλλα όχι για περιφερειακό

Ανώνυμος είπε...

NAI NAI ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ