slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αναπαλαίωση στη Ρηγίλλης…

olympiad

Παρεξηγήθηκε λέει ο Γιακουμάτος επειδή blog από το περιβάλλον του Σαμαρά τον έφερνε έτοιμο να μεταπηδήσει στη Ντόρα (εννοούσε σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το Antinews, γιατί βέβαια δεν είχε το θάρρος να κατονομάσει). Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Κάποτε ήταν το περιβάλλον Καραμανλή που τον κατέτρεχε, σήμερα το περιβάλλον Σαμαρά, αύριο το περιβάλλον στον πλανήτη happy.

Ποιός; Ο Γιακουμάτος που γύρναγε τα trash κανάλια χέρι – χέρι με τον Τατούλη, παρεξηγήθηκε λέει επειδή κάποιοι τον φωτογράφισαν ως έτοιμο για να φύγει. Η ζωή πάντα τον δικαιώνει. Οι Βατοπαιδινοί εντέλει δεν έφταιγαν, η Ντόρα δεν εξελέγει αρχηγός, ως φαίνεται το “περιβάλλον Ρουσσόπουλου” δεν στήριξε Σαμαρά, να δείτε που και ο Γεράσιμος θα γίνει πιο Σαμαρικός και από τον Μιχαλολιάκο.

Είναι πάντως περίεργες οι συμπτώσεις. Την ίδια ώρα που το λαμογιοσύστημα λαδωμένων κονδυλοφόρων και λοιπων σιχαμάτων της Trash TV και του διαδικτύου αρχίζει να εκθειάζει τον Σαμαρά (μιλάμε γι’ αυτούς που χρηματίστηκαν από την ακροδεξιά για να χτυπήσουν αλύπητα τον Καραμανλή), την ίδια ώρα ενοχοποιούνται “blogs από το περιβάλλον του Σαμαρά” χωρίς αντίδραση από κανέναν.

Δηλαδή αυτοί που μέχρι χθες έβριζαν οτιδήποτε Σαμαρικό, αντιμνημονιακό, από τις επιλογές για την περιφέρεια μέχρι τις
γαστριμαργικές προτιμήσεις του Σαμαρά, σήμερα έγιναν οι σωματοφύλακες με σωρευμένες διαρροές από το πολύ στενό περιβάλλον του προέδρου! Να δεις που ο μαυρογιαλούρος θα το περάσει για επιτυχία!

Διθυραμβικά σχόλια για “επικοινωνιακές επιτυχίες” τύπου Παρασκευή + 13 (άντε και στο μπουκ της Τρίτης), αλλά και δυναμική είσοδος της Νου Δου στο Ίντερνετ με αρμόδιο τμήμα που θα απαντά προφανώς στα …blogs του περιβάλλοντος Σαμαρά! Για τα πανηγύρια…

Αντώνη, πλέον ο κόσμος, ιδιαίτερα ο κόσμος που σε ψήφισε είναι τόσο υποψιασμένος, που ο ευφημισμός από λαμόγια, θα μπορούσε να είναι διαφήμιση για πολιτικούς επιπέδου Πρωτόπαπα, για σένα όμως είναι καταστροφή. Ο συνειδητοποιημένος κόσμος βλεπεις, ξέρει πολύ καλά με ποιόν τρόπο σε εκθειάζει κάποιος που μέχρι χθες σε έβριζε. Και αυτό δεν το συγχωρεί.

Εάν λοιπόν κάποιοι σου έχουν πει ότι αυτοί που βρίζουν (ανώνυμα, συνεπείς στην πο*στιά) ανθρώπους σαν τον Φαήλο, είναι επίτευγμα να στηρίζουν εσένα, τότε απλά σου λένε παπαρολογίες. Αυτοί οι 800,000 που πήγαν και ψήφισαν ήταν στην πλειοψηφία τους άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το αύριο της πατρίδας. Τα κομματόσκυλα ήταν μειοψηφία. Πήγαν για τον πύρινο λόγο που διάβασαν από κάτι Φαήλους και την δράση που ανέλαβαν κάποιοι παλαβοί απέναντι σε αυτούς που σήμερα σε στηρίζουν.

Όπως και έναν χρόνο μετά, κάθονται και βγάζουν τα μάτια τους φέρνοντας στην επιφάνεια μνημόνια, τρώγοντας μηνύσεις από τοκογλύφους, χτυπώντας και καταρρίπτοντας τον προπαγανδιστικό μηχανισμό του ΔΝΤ και της Siemens καθημερινά. Την ίδια ώρα που η επίσημη Ρηγίλλης κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, αφήνοντας κάτι μαυρογιαλούρους να κάνουν παιχνίδι προς πάσα κατεύθυνση. Ναι, αυτοί οι μαυρογιαλούροι του πεντοχίλιαρου που έχουν το θράσος να λένε ότι “ελέγχουν το διαδίκτυο” (!!!) συντρώγοντας με λαμόγια και κάνοντας “υψηλούς σχεδιασμούς” με “επαγγελματίες” παλαιάς κοπής.

Επειδή οι συνθήκες για την πατρίδα είναι οριακές και οι ανοχές έχουν τελειώσει ή θα τους δώσεις να καταλάβουν ότι το σύστημα που εκπροσωπούν έχει ψοφήσει ή θα γυρίσει το μάτι των “παλαβών” που κάποιοι γελοίοι εξακολουθούν να νομίζουν πως τους δουλεύουν. Κάποιοι που πέρασαν την πίστη για χαϊβανίτιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: