slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κακή εμφάνιση = γκέλα !!!


Περισσότερα Αθλητικά στο sportcyclades.blogspot.com
Λευκή ισοπαλία (0-0) παραχώρησε ο Πανναξιακός στην αξιόμαχη ομάδα του Νηρέα στο γήπεδο της Πάρου μετά από ένα κακό ματς. Ο Στέφανος Μειμάρογλου είδε την ομάδα του να πραγματοποιεί την χειρότερη φετινή της εμφάνιση, με τους περισσότερους παίκτες σε κακή μέρα, να μην καταφέρνουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ενώ δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν ούτε απ' το σημείο του πέναλτι όταν τους δόθηκε η ευκαιρία. Με την σημερινή γκέλα ο Πανναξιακός έχασε το απόλυτο, έπεσε απ' την κορυφή της βαθμολογίας και πάει στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής βλέποντας πλέον την.....
''πλάτη' του Πανθηραικού.
Δυο όλες κι όλες οι καλές στιγμές στο 1ο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να προσέχουν τα μετόπισθεν και τους επιθετικούς να προσπαθούν με ατομικές κυρίως ενέργειες να δημιουργήσουν κάτι καλό. Πρώτοι απείλησαν οι παίκτες του Νηρέα, όταν στο 20' την απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ευαγγέλου απέκρουσε στην γωνιά του ο Τζιώλος, ενώ στο 32' ο Σουσούνης μετά από εκτέλεση κόρνερ δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα η οποία πέρασε μόλις άουτ.
Στην επανάληψη, δεν έφθανε η κακή μέρα για τον Πανναξιακό ... ήρθε να προστεθεί και το άγχος, καθώς είχε γίνει γνωστό το αποτέλεσμα στην Σαντορίνη όπου έβαζε τους Ναξιώτες στο γήπεδο με την πλάτη στον τοίχο και τη νίκη πλέον να κρίνεται επιτακτική. Ο Νηρέας ''στημένος'' για να τσιμπήσει τον βαθμό της ισοπαλίας και ίσως κάτι παραπάνω αν έβγαινε κάποια αντεπίθεση πήρε τελικά αυτό που ζητούσε, καθώς οι Ναξιώτες στάθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων ακόμα και όταν η μπάλα στήθηκε στο σημείο του πέναλτι. Ήταν το 65' όταν ο Μουμπάρακ μπήκε στην περιοχή από δεξιά, με προβολή επιχείρησε να γυρίσει την σέντρα, ο Δελλημπαλταδάκης με προβολή επίσης προσπάθησε να διώξει σε κόρνερ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο χέρι του. Ο Δελληγιάννης έδειξε το σημείο του πέναλτι μέσα σε διαμαρτυρίες, ενώ απέβαλε και τον Δελλημπαλταδάκη για εξύβριση ! Μετά από 3 λεπτά διαμαρτυριών και διαβουλεύσεων ο Σουσούνης χτύπησε το πέναλτι, αλλά ο Παπαδάκης απέκρουσε (video). Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τον Πανναξιακό να μην καταφέρνει να εκμεταλλευτεί ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα, και τον διαιτητή Δελληγιάννη ''να βάζει το κερασάκι στην τούρτα'' λήγοντας το ματς στο 88' μέσα σε θύελλα διαμαρτυριών κι απ' τις δυο ομάδες
Ο Πανναξιακός οφείλει να συνέλθει, να αφήσει πίσω του την σημερινή κακή εμφάνιση και να πάει στο ματς της χρονιάς την ερχόμενη Κυριακή στο ΔΑΚ με τον Πανθηραικό, με μόνο στόχο την νίκη, που θα τον ξαναβάλει στην κορυφή της βαθμολογίας. Μέχρι τότε, υπάρχει αρκετός χρόνος για περισυλλογή και για συνειδητοποιήσουν όλοι ότι φέτος ... κακή εμφάνιση = γκέλα.
Σε ένα κάκιστο ματς δεν υπάρχει κανένα νόημα να αναφερθείς σε ΚΑΚΗ διαιτησια, ειδικά όταν και οι δυο ομάδες έχουν παράπονα. (Δελληγιάννης, Ρούσσος, Γρυπάρης)

ΝΗΡΕΑΣ - (ΜΟΣΤΡΑΤΟΣ) - ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΔΕΛΛΗΜΠΑΛΤΑΔΑΚΗΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΓΟΣ, ΑΡΙΑΝΟΥΤΣΟΣ, ΤΟΔΡΙ, ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ, ΜΑΡΑΤΟΣ (ΣΟΥΛΙΔΗΣ), ΒΑΡΣΑΜΟΣ (ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ) ΡΟΥΣΣΟΣ.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUL7UZnytVyZNp8uqCTezL_PwkTeUSRB_D1Ru2L9MOLlF_KJz8TP1H9_h_898QHWymaeiqpq_K-uqIi8I6HQlwr4D44wi3jQmGUqNdZDiGXHX1Yti_GF7VRbH44qqwUns9_zV6gAY49m7s/s1600/%25CF%2586%25CE%25B9%25CE%25BB%25CE%25B1%25CE%25B8%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25B9.jpg
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ- ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ - ΤΖΙΟΛΟΣ, Γ. ΚΑΤΣΑΝΗΣ (ΣΤΡΑΤΟΥΡΗΣ), ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, Ν. ΚΑΤΣΑΝΗΣ, ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗΣ, ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ, ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ, ΣΟΥΣΟΥΝΗΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ, ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ.

video
Β.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: