slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πολιτικός προβληματισμός


Έβλεπα κάποια στιγμή ειδήσεις και είδα για την επίσκεψη του Παπανδρέου στην Κρήτη αν θυμάμαι καλά, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους μέσα στην καλή χαρά ανεμίζοντας σημαιάκια του κόμματος. Επίσης, είδα και αυτήν την είκονα με τις βαθμολογίες των υπουργών που εμείς, το τονίζω ΕΜΕΙΣ δώσαμε.

Οπότε μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Είναι δυνατόν μετά από όλα όσα εμείς την σήμερον ημέραν πληρώνουμε, να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι θα σηκωθούν για να υποδεχτούν αυτά τα πρόσωπα, που θα ανεμίσουν σημαίες μέσα στην καλή χαρά?? Είναι δυνατόν να βαθμολογούνται με τέτοια επιείκεια αυτοί οι υπουργοί που μας πάνε από το κακό στο χειρότερο?
Τους πληρώνουν αυτούς που τους παίρνουν συνέντευξη ή αυτούς που παρεβρίσκονται σε υποδοχές κτλ? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο λόγο। Τόσες εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που φωνάζουν, διαμαρτύρονται, αντιδρούν, γιατί δεν φαίνεται πουθενά αυτή η δυσαρέσκεια, ΠΟΥ χάθηκε? Αρκεί να βολευτούμε από κάποιον και για μας όλα τα προβλήματα λήξανε μετά। Ελπίζω να μην ξεχνάει τόσο σύντομα ο ελληνικός λαός, δεν είμαστε χρυσόψαρα αλλά άνθρωποι με κρίση και μυαλό... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΝ <<ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ >>ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ।ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΡΑΟΥΝ ΠΟΥ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΗΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ......!!!!!!!!!..................

Δεν υπάρχουν σχόλια: