slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φαί, πιοτό, μπάνια, μαύρισμα και κανό μέχρι τις 20 Αυγούστου. Αυτή είναι ζωή και διακοπές χωρίς . . . τύψεις!

Ο κ. Παπανδρέου επέστρεψε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα.

Αύριο, Δευτέρα, ξεκινούν οι καλοκαιρινές του διακοπές.
Επόμενος προορισμός όπως όλα δείχνουν θα είναι η Πάρος. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και το Δεκαπενταύγουστο, όπως είχε εκμυστηρευτεί πριν από μια εβδομάδα στον πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Πιστός στις συνήθειες και στην Κρήτη



Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Miramare Luxury Villas, το οποίο αποτελείται από 25 σουίτες και πέντε βίλες χτισμένες σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στην κορυφή ενός λόφου, πάνω από την παραλία του Αλμυρού επέλεξε η Νομαρχία Λασιθίου για την φιλοξενία του πρωθυπουργού. Είναι το ξενοδοχείο στις συνεδριακές εγκαταστάσεις του οποίου πραγματοποιείται και το συνέδριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου κατέλυσε στην προεδρική βίλα «Κνωσός» 200 τ.μ , η οποία σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του ξενοδοχείου ενοικιάζεται έναντι 1025 ευρώ την ημέρα. Διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και πέντε λουτρά, πισίνα 35 τ.μ, μεγάλους εξωτερικούς χώρους, δορυφορική τηλεόραση καθώς και πρόσβαση στο ιντερνετ- απαραίτητο εργαλείο για τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός πιστός στις συνήθειες του έκανε ημίωρη γυμναστική και χρησιμοποίησε την πισίνα του δωματίου. Τα μέτρα φύλαξης του κ Παπανδρέου εντός και εκτός του δωματίου ήταν δρακόντεια. Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα άνδρες από την προσωπική φρουρά του πρωθυπουργού είχαν μεταβεί στον Αγιο Νικόλαο προκειμένου να ελέγξουν τους χώρους και τα συστήματα ασφαλείας.

Επιθεώρησαν το συγκρότημα αλλά και την παραλία του Αλμυρού, η οποία απέχει περίπου 300 μέτρα και την οποία ο κ. Παπανδρέου επισκέφτηκε για να κολυμπήσει αλλά και να διανύσει στα ήρεμα νερά του κόλπου μεγάλες αποστάσεις με το κανό του όπως συνηθίζει.

Απ'ότι βλέπουμε,τον...τάισαν και τον πότισαν καλά οι Κρητικοί τον Γιωργάκη!Έτσι για να...καρδαμώσει το παιδί,μιας και "πεινάει" όπως ο υπόλοιπος λαός!

Έχουμε μια απορία όμως:Το άρθρο αναφέρει πως "αύριο ξεκινάει τις διακοπές του"!

ΓΙΑΤΙ,ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;;;

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ;

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ;ΟΙ...ΕΡΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΚΑΙ Η ΡΑΦΗΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΑΝ;

Δεν πειράζει όμως,δικαιούται ο Τζέφρυ να κάνει "διακοπές χωρίς τύψεις":
Εξάλλου,μας έσωσε με την υπαγωγή της χώρας μας στο ΔΝΤ,όπως επαναλαμβάνει συνεχώς αυτός και τα-ΕΝ ΜΥΚΟΝΩ-εξαπτέρυγά του!

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΓΙΩΡΓΑΚΗ:

ΤΙΣ ΑΞΙΖΕΙΣ!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ. ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΛΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΤΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ.ταρζανακος

Ο ΔΕΞΙΟΣ είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΑΡΖΑΝΑΚΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΟΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ,ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΛΟΙ.

Ο ΔΕΞΙΟΣ είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΑΡΖΑΝΑΚΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΟΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ,ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ; ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΑ ΥΠΟΤΕΛΗ;ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ;ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ;ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;ΚΑΠΟΤΕ ΒΑΖΑΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ,ΤΩΕΡΑ ΤΙΣ ΒΑΣΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ. Σ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ,ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ. ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ,ΕΘΝΙΚΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ.Ο ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΤΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΟΥΛΑ,ΚΑΝΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΡΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ Η ΣΤΟΝ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ. ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

και που ηταν η αριστερα φιλε ταρζανακο?αυτη επρεπε να ξεσηκωσει το κοσμο και να δωσει το οραμα αλλα φιλε ειναι χειροτερη αυτη

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΤΣΙ; ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΛΑΙΚΗ ΣΥΓΚΗΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΤΡΩΝΕ,ΕΦΑΓΑΝ Η ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΤΙΜΩΡΙΑ .ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ταρζανακος