slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Κυνηγώντας ένα …θησαυρό»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ ΝΑΞΟΥ

Θέμα: «Παίζω, αναζητώντας την πορεία και τη δράση του …Ναξιώτη»
Σκοπός: Η ευχαρίστηση του παιχνιδιού και η γνωριμία με τα μνημεία, τις φυσικές ομορφιές, τον τρόπο ζωής των κατοίκων του δήμου μας.
Τρόπος: Λύση γρίφων, «σπάσιμο» κωδικών, ανακάλυψη των στοιχείων που οδηγούν στο θησαυρό.


Συμμετέχοντες: Ομάδες 4 – 5 ατόμων από 15 – 105 ετών.
Ξεκίνημα: Δευτέρα 2 Αυγούστου, 11 π.μ. Στο Δήμο Δρυμαλίας θα συγκεντρωθούν οι ομάδες και θα λάβουν τις οδηγίες, τους γρίφους και το βοηθητικό υλικό.
Η λήξη θα είναι τη στιγμή που θα ανακαλυφθεί ο …θησαυρός. Δίνεται προθεσμία 10 ημερών (δε θα σας περιμένουμε κι …αιώνια).
Χώρος: Κάθε περιοχή του δήμου Δρυμαλίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι μέσο μεταφοράς επιθυμείτε ή βρείτε διαθέσιμο (Ι.Χ., ταξί, λεωφορείο, ποδήλατο, γαϊδούρι, τα πόδια σας, κότερο, ελικόπτερο, κ.λ.π.)
Απαραίτητοι όροι:
• Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε όνομα στην ομάδα σας (δεν δεχόμαστε την ανωνυμία) και να δηλώσετε τη συμμετοχή σας όσο πιο γρήγορα γίνεται (οι δέκα πρώτες ομάδες κερδίζουν την …εκτίμησή μας για την οργάνωσή τους). Οι συμμετοχές μπορούν να κατατεθούν ηλεκτρονικά στο email: drymalianaxos@yahoo.gr , με φαξ: 2285032134 (για τον Πολιτιστικό Οργανισμό «Κυνηγώντας ένα …θησαυρό»), ταχυδρομικά: Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δρυμαλίας Νάξου, Χαλκί, 84302, Νάξος και από κοντά.
• Η μόνη ταχύτητα που θα φανεί χρήσιμη στις ομάδες είναι του …μυαλού.
• Κάθε προσπάθεια δολιοφθοράς σε βάρος των υπολοίπων ομάδων (εξαφάνιση, αλλοίωση στοιχείων κ.λ.π.) σημαίνει αυτόματη αποχώρηση από το παιχνίδι (θα υπάρχει στενή παρακολούθηση σε κάθε βήμα με κρυφές κάμερες, δορυφόρους, κατασκόπους και άλλα σύγχρονα μέσα).
• Με το «λύσιμο» κάθε γρίφου θα ενημερώνεται η οργανωτική επιτροπή (για να βεβαιώσει την ομάδα ότι δεν έχει πάρει λάθος…δρόμο)
• Η πορεία του παιχνιδιού (η συμπλήρωση κάθε στοιχείου, βοήθεια για τα επόμενα, οι ομάδες που δεν άντεξαν τα δύσκολα και την …έκαναν και άλλα πολλά θα ανακοινώνονται από τη σελίδα του Π.Ο.Δ.Δ.Ν.: www.politistikosdrymaliasnaxou.blogspot.com και τα Μ.Μ.Ε. του νησιού μας).
Έπαθλα: Δώρα για όλες τις ομάδες ξεκινώντας, κατά τη διάρκεια και στο τέλος του παιχνιδιού.
Κανείς δε θα φύγει ….χαμένος
Έπαθλο νικήτριας ομάδας: Ένα ποδήλατο για κάθε μέλος.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6977387578, 2285026678

Δεν υπάρχουν σχόλια: