slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

18 Ιουνίου 2010

Χωρίς πολλά λόγια σας λέω αμέσως τα θαύματα. Όλοι τα ξέρετε αλλά λίγοι τα έχετε συσχετίσει μεταξύ τους:


Πρώτο θαύμα. 1981 ο Ανδρέας στη κυβέρνηση η Ελλάδα χορτασμένη μέν αλλά ζαλισμένη δε από την δικτατορία χρειάζεται βενζίνη για να πάρει εμπρός. Ο γάτος βρίσκει τη λύση. Πολύ αντιαμερικανισμός, τάισμα των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ, και δάνεια , πολλά δάνεια για να φάει παντεσπάνι ο κόσμος(που δεν εδικαιούτο).

Κάποια στιγμή όταν κατάλαβε ότι οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ είχαν ξεφύγει και εκβίαζαν προσπάθησε να αναδείξει δικό του ΝΤΑΒΑΤΖΗ (λέγε με ΚΟΣΚΩΤΑΣ) αλλά οι υπόλοιποι τον έστησαν με τα γνωστά αποτελέσματα ΕΘΝΟΣ ανήμερα των εκλογών του 1989 έγραφε (ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΦΑΥΛΟΣ). Και έπεσε.

Δεύτερο θαύμα. Περίοδος ΣΗΜΙΤΗ. Ο κόσμος είχε χρήματα, αλλά δεν είχε το κράτος.
Τότε εφευρέθηκε το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ. Η μεγαλύτερη ανακατανομή χρήματος που έγινε από συστάσεως του Ελληνικού κράτους. Οι καταθέσεις, τα σπίτια, τα οικόπεδα έφυγαν από τον κόσμο και πήγαν στίς ΤΡΑΠΕΖΕΣ τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ και τα υπόλοιπα λαμόγια που ήταν μέσα στο κόλπο. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ και του ΣΗΜΙΤΗ.

Τρίτο θαύμα. Έχοντας αρμέξει τα πάντα από τον κόσμο η σχεδόν τα πάντα άρχισαν να του δανείζουν τα δικά του λεφτά. Τα λεφτά που του είχαν πάρει με το κόλπο του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.Πάρε κόσμε δάνεια.
ΕΟΡΤΟΔΑΝΕΙΑ, ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ, ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ, οτι θέλετε. Έπαιρνε ο κόσμος πέφτοντας στην παγίδα.

Τέταρτο θαύμα. Έχοντας φορτώσει τον κόσμο με ένα κάρο δάνεια αποφάσισαν ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να βάλλουν χέρι και μέσα στη τσέπη μας. Ζούμε ένα δράμα που οι περισσότεροι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα. Θα χάσουμε τα σπίτια μας, τα σπίτια των πατεράδων μας και τα σπίτια των παιδιών μας.
Όλα αυτά για να γίνει Πρωθυπουργός ο απροσάρμοστος. Έδωσε τα πάντα στους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, στους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και τους ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ. Θυμάστε τις υστερικές φωνές του ΣΕΒ και του ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ για την κυβέρνηση της Ν.Δ.? Τώρα όλα μέλι γάλα.

ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ.ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕΣΥΝΔΙΑΣΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: