slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο πολιτικός νάνος που ακούει στο όνομα Λοβέρδος μας οδηγεί κατευθείαν σε ένα οικονομικό και εργασιακό μεσαίωνα!

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010


Τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας , προκειμένου να ενημερωθεί σχετικώς με το περιεχόμενο της συμφωνίας που επετεύχθη με τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ για τα θέματα της αρμοδιότητας του υπουργού.
Κατά την υποδοχή του κ. Λοβέρδου, δημοσιογράφος απευθύνθηκε στον Πρόεδρο λέγοντας ότι «οι εργαζόμενοι προσβλέπουν σε σας να μην υπογράψετε τουλάχιστον το άδικο μέτρο να μην αποζημιωνόμαστε όταν απολυόμαστε».Ο κ. Παπούλιας μη δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στον δημοσιογράφο στράφηκε προς τον κ. Λοβέρδο, και έκανε λόγο για δύσκολες ώρες και σημείωσε:«Ελπίζω να δώσετε τη μάχη να περιοριστούν οι απώλειες και να πείσετε την κοινωνία ότι οι θυσίες θα έχουν σαν αποτέλεσμα καλύτερες μέρες».
Από την πλευρά του, ο υπουργός Εργασίας εκτός τόπου και χρόνου παραδέχθηκε με ....σπαρακτικό τρόπο ότι περνάει «πάρα πολύ δύσκολες ώρες», και τόνισε με περισσή αλλαζονεία ....ότι δεν κάμπτεται. «Με στηρίζει η πίστη ότι αυτό που κάνει ο πρωθυπουργός και εμείς οι υπουργοί είναι μια προσπάθεια για να διασωθεί η χώρα. Μπροστά σ' αυτό δεν υπάρχει κανένα προσωπικό ή πολιτικό κόστος για κανέναν μας και για κανέναν λόγο», σημείωσε και πρόσθεσε:
«Πιστεύω ότι η χώρα θα ξεφύγει με τις δικές της προσπάθειες από αυτή τη μέγγενη. Για αυτό, άλλωστε, προσπαθούμε, σε συνεννόηση με τους εταίρους και τους δανειστές μας, να πάρουμε τα μέτρα που έχουμε υποχρέωση να πάρουμε, κατοχυρώνοντας όσα περισσότερα μπορούμε, σ' αυτές τις δύσκολες περιστάσεις».
Τα συμπεράσματα από την συνάντηση είναι ότι ο κ. Λοβέρδος αφενός με την επισκεψή του στον πρόεδρο τον έβαλε και αυτόν στο "κόλπο" αφετέρου ο ίδιος συνεχίζει την τακτική του κλαψουρίσματος κάτι που κάνει και ο πρωθυπουργός αλλά και τα περισσότερα μέλη αυτής της κυβέρνησης.
Το θέμα είναι ότι ο απίστευτος αυτός πολιτικός νάνος με τις ευλογίες της ΓΣΕΕ μας οδηγεί κατευθείαν σε ένα οικονομικό και εργασιακό μεσαίωνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: