slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τον πρόλαβαν οι εξελίξεις

Το κίνδυνο του διχασμού του ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ εκλογικού σώματος σε περίπτωση που κατέβουν με ξεχωριστά ψηφοδέλτια ο Νίκος Μαράκης και ο Θανάσης Γρυλλάκης

(κύριε Πρωτονοτάριε σας πρόλαβαν οι εξελίξεις αφού παρόντος του βαθέως ΠΑ.ΣΟ.Κ. ο κ. Γρυλλάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του) επεσήμανε μιλώντας στη «Ραδιοφωνία Κυκλάδων» ο υποψήφιος, για υποψήφιος, ω υποψήφιος, βουλευτής και μέλος του Κινήματος πολιτικός μηχανικός Νίκος Πρωτονοτάριος.
Στη συνέχεια κάλεσε τις δύο πλευρές να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Δήλωσε ακόμη ότι ο «Καλλικράτης» αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για τη Νάξο, σημειώνοντας ότι η επόμενη δημοτική αρχή θα πρέπει να «ματώσει», διότι το νησί έχει μείνει πίσω σε όλα τα επίπεδα. Σύμφωνα πάντως με αξιόπιστες πληροφορίες στο παρασκήνιο δίνεται μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Μαράκη και Γρυλλάκη για το ποιος θα κερδίσει τον κύριο Πρωτονοτάριο.

Υ. Γ.: Στην προσπάθειά του να εντυπωσιάσει ο κ. Πρωτονοτάριος αναφέρθηκε και στον αείμνηστο Πέτρο Πρωτοπαπαδάκη μολονότι η πολιτική των δυο απέχει παρασάγκας και οι προπάτορες του κ. Πρωτονοτάριου συχνά βρέθηκαν απέναντι στην οικογένεια Πρωτοπαπαδάκη, ταυτιζόμενοι εν προκειμένω όχι με τους Νάξιους αλλά με τους Ανάξιους!!!





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Η ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΜΑΡΑΚΗ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΥΙΟΥ ΜΑΡΑΚΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ Ο ΠΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΟΥΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ. ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

ti eipe o anurvpos