slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το καινούργιο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Πάρου

Πρέπει να ντρεπόμαστε
Σήμερα στις 1.30 μετά το μεσημέρι έδεσε στο λιμάνι μας ερχόμενο από τη Σύρο το «Αίολος». Μεταξύ των επιβατών ήταν και μια ηλικιωμένη κατάκοιτη. Ο καπετάνιος ειδοποίησε εγκαίρως για να έλθει να την παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά το ΕΚΑΒ δεν «έσπευσε». Το πλοίο ανέμενε το όχημα του ΕΚΑΒ περίπου μισή ώρα και με καιρό που δεν του ήταν καθόλου εύκολο να περιμένει. Τελικά τη λύση έδωσε το λιμενικό σώμα και το πλήρωμα του πλοίου. Οι λιμενικοί έβγαλαν τα πίσω καθίσματα του υπηρεσιακού τζιπ και το πλήρωμα του «Αίολος» μετέφερε την κατάκοιτη στο… νέου τύπου ασθενοφόρο.
Επειδή αυτή είναι η πραγματικότητα (προκαλούμε οποιονδήποτε να μας διαψεύσει), αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον καπετάνιο και το πλήρωμα του «Αίολος» για την ευαισθησία που έδειξαν και συγχαίρουμε τους άνδρες του λιμενικού σώματος για την ενέργειά τους να βοηθήσουν την κατάκοιτη συμπατριώτισσά μας.
Είναι ντροπή για το ΕΚΑΒ που αδιαφόρησε, όμως πρέπει να ντρεπόμαστε και εμείς που αφήσαμε τα πράγματα να φτάσουν σε τέτοια διάλυση.
Αναδημοσίευση από Ωραία Πάρος

Σημείωση blog: Να το χαιρόμαστε το καινούργιο ασθενοφόρο κύριοι της κυβέρνησης!!!
Προσοχή όμως μην το μάθει ο Ρήγας και αρχίσει να βγάζει ανακοινώσεις...

Πηγή: Parospress

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν προλαβαίνουν για ανακοινώσεις τώρα. Έχουμε την εξαδέλφη με τα χασίσια να καλύψουμε.
Ραγκούση πες αλέυρι...
Η χασικλού σε γυρεύει..

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ