slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επιτέλους, η Ρηγίλλης ασχολείται με το Διαδίκτυο!

Επιτέλους, η Ρηγίλλης συνέλαβε το μήνυμα των καιρών και μέρα με την ημέρα ασχολείται πιο ενεργά με το διαδίκτυο και την μπλογκόσφαιρα. Με κουτσομπολιά και παραπολιτική προς το παρόν είναι η αλήθεια, αλλά που θα πάει κάποτε θα μάθουν και θα ασχοληθούν και με την παραγωγή πολιτικής και τον … Σαμαρά.

Διαβάζουμε λοιπόν σε ένα μπλογκ την παντελώς ανυπόστατη πληροφορία ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος αντικαθίσταται από εκπρόσωπος της ΝΔ. Την άλλη ημέρα διαβάζουμε πάλι στο ίδιο μπλογκ την αποκλειστική πληροφορία ότι ο Παπανδρέου ζήτησε συνάντηση με τον Σαμαρά. Και διερωτώμεθα: ποιος να τα διαρρέει; Κάποιος αντίπαλος και ποιος είναι αυτός μέσα στην απέραντη βυζαντινολογία που ξεκινάει από την πόρτα του Σαμαρά και καταλήγει στο Διαδίκτυο;

Σε άλλο μπλογκ διαβάζουμε ότι ο Μάξιμος Χαρακόπουλος θα αντικατασταθεί από επικεφαλής του πολιτικού σχεδιασμού ( κι αυτό παντελώς ανυπόστατο). Αμέσως αναλαμβάνουν να απαντήσουν άλλα μπλογκς τα οποία εκθειάζουν αντελώς αντικειμενικά την συμβολή του κ. Χαρακόπουλου στη νίκη Αγοραστού.

Αυτός που φταίει για τον Χαρακόπουλο και όλα όσα συμβαίνουν στη ΝΔούλα είναι ο … Μαρκόπουλος που σιγοντάρει την εσωστρέφεια της ΝΔ, μας πληροφορούν άλλοι αγωνιστές του διαδικτύου.

Φυσικά την μερίδα του λέοντος εισπράττει ο κ. Αβραμόπουλος. Την μια διαβάζουμε ότι πάει στη Ντόρα. Την άλλη ότι προσχωρεί συναινετικά στο ΠΑΣΟΚ. Και την επομένη του τα χώνουν επειδή έβαλε αυτόν ο Σαμαράς επικεφαλής της επιτροπής αναθεώρησης του Συντάγματος και όχι κάποιο από τα καθηγητικά τσακάλια του καραμανλισμού.

Και φυσικά δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με τα μπλογκς και τους δημοσιογράφους. Την δουλειά τους κάνουν ψαρεύοντας στα θολά νερά. Στην Ρηγίλλης όμως πότε θα καταλάβουν ότι τον κόσμο τον νοιάζουν οι συμβάσεις, οι απολύσεις και η ανεργία και ότι μόλις ακούν "ΝΔ"  κουνάνε ειρωνικά το κεφάλι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: