slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κόμμα των αποτυχημένων και των "τέως" ανακοινώνει η Ντόρα

Ανακοίνωσε σήμερα η Ντόρα τα ηγετικά στελέχη του νέου της Κόμματος. Το πολιτικό της γραφείο είναι το νέο κόμμα! Πολιτικό Σχεδιασμό θα κάνει ο πρώην γαμπρός της και πρώην διευθυντής του γραφείου της Δημήτρης Ζαφειριάδης.

Τα οργανωτικά του κόμματος θα έχει ο άλλων πρώην διευθυντής του πολιτικού της γραφείου Παναγιώτης Αντωνόπουλος. Τέλος ο αποτυχημένος υποψήφιος βουλευτής (δύο φορές) και εκπρόσωπος της Ντόρας στις εσωκομματικές εκλογές Γιάννης Οικονόμου, διορίστηκε εκπρόσωπος τύπου της ΔυΣΗΣ.

Παράλληλα, το κόμμα των τέως συμπληρώνουν δύο αποτυχημένοι δήμαρχοι και μαυρισμένοι στις τελευταίες εκλογές ο Αναστόπουλος Κώστας, Φοροτεχνικός, τ. Δήμαρχος Ύδρας και Παύλος Καμάρας στην Πεύκη, ο τ. Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Αράχοβας Ανδρέου Γιώργος, η μαυρισμένη και αυτή υποψήφια δημοτική Σύμβουλος με το Νικήτα, Νίκη Αραμπατζή, υπεύθυνη για τα αγροτικά του Κολωνακίου, ο υπέργηρος υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, τέως και αυτός Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Γιαννουλάκης Δημήτρης, ο τέως Ευρωβουλευτής, πολιτικά ανύπαρκτος Γκλαβάκης Γιάννης, γεωπόνος-αγρότης, πρώην ευρωβουλευτής, η τέως Γενική Γραμματέας Νέας Γενιάς και κολλητή του Προκόπη Βάσω Κόλλια, ο μαυρισμένος τ. υφυπουργός του Σημίτη Κοτσώνης Θεόδωρος, η κόρη της Φάνης Πάλη Πετραλιά γόνος μιας ακόμη πολιτικής οικογένειας, ο κολλητός του Σουφλιά, μαυρισμένος Βουλευτής στην Άρτα Παπαγεωργίου Γιώργος, ο άνθρωπός της στη Θεσσαλονίκη Νίκος Ταχιάος, που κατάφερε με τις οργανωτικές του ικανότητες να την φέρει τρίτη στις εσωκομματικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη, ο άλλος κολλητός του Προκόπη Τσίφτης Σέργιος, (τέως και αυτός περιφερειάρχης επί Προκόπη) και ο ακραία νεοφιλελεύθερος – υβριστής της Ν.Δ. - Υφαντής Κώστας.

Αυτοί θα συνεπικουρούνται από το πολιτικό κονκλάβιο που αποτελείται από τον Σκυλακάκη, τον Μαρκογιαννάκη, τον Κιλτίδη, τον Νικηφοράκη και τον Αυγενάκη...

Καλά κρασιά λοιπόν...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν σας αρέσουν αυτοί και σας αρέσουν ο Σαμαράς που πρόδωσε την παράταξη και έριξε τη κυβέρνηση, ο Αβραμόπουλος που γελοιοποίησε τον Καραμανλή το 2000 στου Φιλοπάππου και τόσοι άλλοι που μυρίζουν μούχλα, λαμογιά και σαπίλα, όπως και ο δικός μας τοπάρχης.