slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΄΄΄ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ΄΄

Αν και η απεργία των υπαλλήλων στην καθαριότητα έχει λήξει τα σκουπίδια παραμένουν στους δρόμους της Αθήνας και του Πειραιά .Σοροί απορριμάτων σκορπούν...κινδύνους για την υγεία των περιοίκων και δημιουργούν μία τροτοκοσμική εικόνα που μόνο Ευρώπη του 21ου αιώνα δεν θυμίζει.Αιτία,όπως υποστηρίζουν οι αρμόδιοι συνδικαλιστές είναι ότι στον ΧΥΤΑ δεν υπάρχει πλέον προσωπικό να χειρίζεται τα μηχανήματα προωθήσεως.Και τα δημοτικά τέλη που πληρώνουμε είναι τα ακριβότερα απο κάθε Ελληνική και μέχρι ενα βαθμό και Ευρωπαϊκή πόλη.

Τη λέξη ΝΤΡΟΠΗ βαρεθήκαμε να την επαναλαμβάνουμε...Πάντως όπως και να χαρακτηρίσεις αυτή τη κατάσταση ...το μεγαλείο της ανευθυνότητας δεν πρόκειται να το προσεγγίσεις!

Του Γιώργου Θεοχάρη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γεμίσατε τους δήμους και τις επιχειρήσεις τους με χιλιάδες γαλάζιους συμβασιούχους, όπως και στην ΤΕΔΚΝΑ και τους κοροϊδεύατε υποσχόμενοι τους ότι θα τους μονιμοποιήσετε και αυτοί το είχαν πάρει στα σοβαρά και τώρα που λήγουν οι συμβάσεις τους δεν θέλουν να φύγουν. Ότι κακό γίνεται στον τόπο μας έχει τις ρίζες του στη διάλυση που κάνατε στο κράτος και στους θεσμούς τα τελευταία χρόνια. Μείνατε μόνοι να συμπορεύεστε με τους κρατιστές του ΚΚΕ.