slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΤΡΟΠΗ!! Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζητά την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Χθες το απόγευμα στη Βουλή στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, έγινε η συζήτηση για το κατεπείγον πολυνομοσχέδιο για τις μεσαιωνικές ρυθμίσεις στα εργασιακά αλλά και για το ΦΠΑ.
Μεσαιωνικές ρυθμίσεις που η αξιωματική αντιπολίτευση μέσω του εισηγητή της για το νομοσχέδιο Γιάννη Βρούτση, είχε μόλις 15 λεπτά για να τοποθετηθεί.
Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε την αύξηση του ποσού της απ΄ευθείας ανάθεσης έργων από 45.000 ευρώ στα 60.000 και πλέον ευρώ και από την άλλη τη μείωση των υπερωριών κατά 31 και 41 λεπτά. Ναι, καλά διαβάζετε. Ασχολούνται με τα λεπτά του ευρώ και δίνουν απ΄ευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ.
Και προς το τέλος πήρε το λόγο ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Ν. Τρικάλων κ. Μαγκούφης. Και άκουσον άκουσον, αφού είπε ότι πολύ σωστά ο νομοθέτης αυξάνει το ΦΠΑ των παιδικών βιβλίων (και τα παιδικά βιβλία θα κόψουν οι αθεόφοβοι) πρότεινε την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου. Ως γνωστόν στα νησιά του Αιγαίου ο ΦΠΑ είναι κατά 30% μειωμένος.
Ε αυτό ζήτησε ο τρικαλινός να καταργηθεί.

ΕΛΕΟΣ πια κύριοι του ΠΑΣΟΚ, ΕΛΕΟΣ
ΝΤΡΟΠΗ και ΟΝΕΙΔΟΣ

Αυτό σας μάρανε; Ο μειωμένος ΦΠΑ στη τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας; Κόψτε το κι αυτό μπας και ησυχάσει ο βουλευτής απ΄τα Τρίκαλα.
Άμεση ήταν η αντίδραση του εισηγητή της ΝΔ Γιάννη Βρούτση, που έβαλε στη θέση του το Μαγκούφη λέγοντάς του
….δεν γνωρίζετε κύριε Μαγκούφη τι σημαίνει να μένεις στη Θηρασιά, στην Ανάφη, στην Αμοργό, στα Κουφονήσια και να αποκλείεσαι το χειμώνα. Τέτοιου είδους προτάσεις δεν έχουν θέση μέσα στην αίθουσα αυτή…Αναμένουμε με ενδιαφέρον την αντίδραση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, που μάλλον στην αναμονή θα μείνουμε.
Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ.

Συντρόφια να τους χαίρεστε και
Να τους ξαναψηφίσετε βρε

Μανώλης εξ Απειράνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια: