slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μεσοβέζικες λύσεις που δίνουν τροφή στην προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ εφαρμόζει η ΝΔ για τις ΔΕΚΟ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, και ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας, σχετικά με το πολυνομοσχέδιο και τις ΔΕΚΟ, δήλωσαν τα εξής:

«Η Νέα Δημοκρατία, με αίσθημα ευθύνης, τοποθετήθηκε σχετικά με τις ρυθμίσεις του σημερινού πολυνομοσχεδίου. Πολυνομοσχέδιο στο οποίο διαφωνούμε, επί της αρχής, τόσο ως προς τη διαδικασία ψήφισής του, όσο και ως προς το περιεχόμενο.
Όσον αφορά τις ρυθμίσεις για τις ΔΕΚΟ, η Ν.Δ. υποστηρίζει το λειτουργικό και μισθολογικό εξορθολογισμό τους. Με μείωση του μέσου μισθολογικού κόστους, όπου υπάρχουν υπερβολές και ανά ΔΕΚΟ, με περικοπές στις προκλητικές αμοιβές και με προστασία στις χαμηλές.
Προς αυτή την κατεύθυνση κινηθήκαμε ως κυβέρνηση, με το ΠΑΣΟΚ δογματικά απέναντι. Αυτήν την πολιτική συνεχίζουμε να υπηρετούμε.
Τουλάχιστον, το άρθρο 2 του πολυνομοσχεδίου διασφαλίζει το όριο των 1800 ευρώ».

Σε ανάρτηση του antinews.gr υπάρχει και το παρακάτω σχόλιο του Αδιάλακτου Πολιτικάριου με το οποίο συμφωνούμε απόλυτα:
Μπορεί να έχει δίκιο ο Αντώνης ψηφίζοντας κάποια άρθρα τα οποία αποτελούν προγραμματικές θέσεις του κόμματος, αλλά την δεδομένη στιγμή η κίνηση αυτή είναι άκαιρη αφού θα γίνει αντικέιμενο εκμετάλλευσης από τον προπαγανδιστικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ ως δείγμα συναίνεσης και αδυναμίας! Ήδη χθές στο MEGA έλεγαν ότι ο Αντώνης άρχισε να συναινεί…
Ο μόνος δρόμος αυτή την στιγμή είναι δυναμική και μαχητική αντιπολίτευση, και όχι αντιπολίτευση σε αργό tempo!!! Ήδη ο Αντώνης έπρεπε να έχει βγεί στα κάγκελα και φωνάζει με όλη του την δύναμη…όταν εξαθλιώνονται οι Έλληνες δεν χωράει πολιτικός πολιτισμος….μας τελείωσε! ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ!!!
ΥΓ:O Αβραμόπουλος τι ρόλο βαράει ρε Αντώνη???Δίωξε τα πολιτικά τίποτα απο δίπλα σου!!!!
Την ίδια στιγμή πάντως μαθαίνουμε ότι ο βουλευτής Αχαίας κ. Νικολόπουλος, διαμαρτυρόμενος για την στάση του κόμματός του δεν θα είναι παρών στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου το απόγευμα. Ο ίδιος δήλωσε:«Η κάνουμε αντιπολίτευση ή δεν κάνουμε. Μεσοβέζικες λύσεις δεν υπάρχουν. Η αντιπαράθεσή μας σε αυτό το νομοσχέδιο θα πρέπει να είναι κάθετη, κρυστάλλινη και μετωπική»

online-pressblog.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: