slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θα επιλέξουν τακτικές και «παπαγαλάκια» Πρωτολάτη;

Το παριανό blog είναι γνωστό. Είναι το αρχαιότερο στις Κυκλάδες παραπέμποντας ίσως σε άλλα αρχαιότερα επαγγέλματα, όχι τυχαία ίσως.

Είναι γνωστή η τακτική που ακολουθεί ο συγκεκριμένος διαχειριστής του blog, το «παπαγαλάκι» της υποψήφιας αυτή τη χρονική στιγμή. Γιατί αύριο δεν ξέρουμε ποιανού «παπαγαλάκι» θα είναι…

Δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες από την ομιλία του κ. Βλαχογιάννη και της κ. Πρωτολάτη προς τους ετεροδημότες της Αθήνας.

Οι δυο φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο τύπου της κ. Πρωτολάτη και ανήρτησε στο site του συνδυασμού της δείχνουν ορισμένες πλάτες καθιστών ανθρώπων και τίποτα άλλο. Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!

Από την άλλη πλευρά το γραφείο τύπου του κ. Βλαχογιάννη έδωσε στη δημοσιότητα και ανήρτησε στο blog του συνδυασμού αρκετές φωτογραφίες από την ομιλία του στους ετεροδημότες της Αθήνας που έδειχναν τα πρόσωπα σε όλη την αίθουσα.

Ο κ. «παπαγαλάκιας» εκμεταλλεύτηκε το περιεχόμενο μιας φωτογραφίας και τοποθέτησε αριθμούς στα κεφάλια των παρευρισκομένων λες και εμείς δεν μπορούμε να μετρήσουμε πόσοι ήταν στην αίθουσα και χρειαζόμασταν βοήθεια. Τώρα αν το μέτρημα που έκανε ήταν νωρίς το πρωί ή αργά το πρωί κατά το μεσημέρι μεριά (παίζει ρόλο αυτό για όσους γνωρίζουν και γνωρίζουν πολλοί) δεν μας το αποκάλυψε.

Τι έγραψε;

Διαβάστε:

115 άτομα με στοιχεία η συγκέντρωση της ΚουΠεπέ

Με στοιχεία που έδωσε επίσημα η Κουπεπέ με φωτογραφία δική της!!!

115 άτομα με τους υποψήφιους και τις οικογένειες τους" η συγκέντρωση" της Κουπέπε στην Αθήνα!!! ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ στο επίσημο δελτίο που έστειλαν! (βλ. φωτό). Όσους δηλαδή μάζεψε για πλάκα η Γρηγορία χθες βράδυ μόνο στον Πρόδρομο. Στα Μάρμαρα δε, δεν τους έφθασε η πλατεία!!! Επί της ουσίας, η συγκέντρωση Βλαχογιάννη στο "φουλ" ήταν όσοι ήταν για τσιγάρα στη συγκέντρωση της Γρηγορίας στην Αθήνα. Περαστικά σας!

Υ.Γ. Και για όσους αμφισβητούν το γεγονός, μπορούν να κλικλάρουν στην φωτό και να αριθμήσουν μαζί μας!



Στην ομιλία του κ. Βλαχογιάννη, κατά τον κ. «παπαγαλάκια» ήταν 115 άτομα.

Στην ομιλία της κ. Πρωτολάτη πόσοι ήταν; Θα μπορούσε να κάνει το ίδιο με μια ανάλογη φωτογραφία από την ομιλία της κ. Πρωτολάτη που θα έδειχνε όλη την αίθουσα –και όχι μερικά κεφάλια, εκτός κι αν ήταν μόνο αυτά- για να κάνουμε τη σύγκριση;

Ποια σύγκριση θα μου πείτε τώρα…

Γιατί δεν το έκανε;

Δεν είχε φωτογραφία;

Έχουν, έχει, αλλά δεν τις δημοσιοποιούν…

Για να μη βάλουμε και εμείς αριθμούς…

Το ερώτημα πλέον που απευθύνεται στους Παριανούς ψηφοφόρους που καλούνται την Κυριακή να ψηφίσουν τον επόμενο δήμαρχο Πάρου είναι το εξής:

Θα επιλέξουν τακτικές και «παπαγαλάκια» Πρωτολάτη ή τις άλλες λύσεις.

Η απάντηση στο ερώτημα είναι ξεκάθαρη.

Και φυσικά τις άλλες λύσεις!

Για να πάει η Πάρος μπροστά και όχι πίσω…

Για το τετράφυλλο φυλλάδιο, της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ» που μοίραζε η αδελφή της κ. Πρωτολάτη Άννα, υποψήφια σύμβουλος στο δημοτικό διαμέρισμα Παροικιάς, στον Πρόδρομο -για τα Μάρμαρα δεν γνωρίζω εάν έκανε το ίδιο- θα σας μιλήσω μια άλλη φορά…

«Ο ΠΑΡΙΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: