slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ι. ΒΡΟΥΤΣΗΣ: «Οι πολίτες δεν εκβιάζονται. Αποδοκιμάζουν την κυβερνητική πολιτική και στέλνουν μήνυμα Ελπίδας και Προοπτικής»

«Οι Περιφερειακές - Δημοτικές Εκλογές, διεξάγονται σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για την πατρίδα μας. Την κρίση, διαμορφώνουν η πολιτική του Μνημονίου και οι επιπτώσεις του. Η παρατεταμένη οικονομική Ύφεση, ο συνεχώς διογκούμενος Πληθωρισμός και η εκρηκτική κλιμάκωση της Ανεργίας, συνθέτουν ένα οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον εφιαλτικό.

Η κυβερνητική πολιτική ενισχύει την ανασφάλεια των πολιτών, στενεύει την ελπίδα, περιορίζει την προοπτική.

Επενδύει στον φόβο των πολιτών για το αύριο, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συναίνεσή τους για την πολιτική της.

Στέλνει ένα μήνυμα εκβιαστικό, προβάλλοντας το δίλλημα: «συναίνεση στην κυβερνητική πολιτική ή προσφυγή στις κάλπες».

Ο πολιτικός αυτός εκβιασμός, συνιστά μια πρωτοφανή εξωθεσμική πρωτοβουλία, που προσπαθεί να εγκλωβίσει τους Έλληνες πολίτες στην αδιέξοδη πολιτική της.

Οι Έλληνες πολίτες, όμως, απορρίπτουν τον εκβιασμό και μέσα από της κάλπες της 7ης Νοεμβρίου, θα στείλουν αυτοί το δικό τους πολιτικό μήνυμα στην κυβέρνηση. Ένα μήνυμα αποδοκιμασίας της ακολουθούμενης κυβερνητικής πολιτικής. Ένα μήνυμα για μια νέα διαφορετική πολιτική που θα βγάλει την Ελλάδα από την κρίση και θα φέρει ξανά την αισιοδοξία, την ελπίδα και την προοπτική στην χώρα μας.

Οι επικείμενες Εκλογές, επίσης, θα κρίνουν και την τύχη του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ», που υλοποιείται χωρίς την διασφάλιση των αναγκαίων πόρων και την απαραίτητη εγγύηση της ομαλής λειτουργίας των νέων Δήμων.

Γι’ αυτό και οι επιλογές των νέων Περιφερειαρχών και Δημάρχων αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για την επιβίωση των νέων Αυτοδιοικητικών Σχηματισμών.

Για όλους αυτούς τους λόγους, η συμμετοχή όλων των συμπολιτών μας, στις επικείμενες εκλογές είναι επιβεβλημένη, αναγκαία και σημαντική.

Η συμμετοχή όλων μας, θα εξασφαλίσει την επιλογή των πιο άξιων και ικανών συνδυασμών για την επόμενη κρίσιμη περίοδο.

Σε αυτές τις εκλογές, με την ψήφο μας στοχεύουμε να επιλέξουμε τους άριστους Περιφερειάρχες και Δημάρχους και όχι τους αρεστούς, που εκβιαστικά προσπαθούν να μας επιβάλλουν. Τους καλύτερους και ικανότερους για την διασφάλιση της ανάπτυξης και της ευημερίας των νησιών μας.

Εγγύηση γι’ αυτό, αποτελούν οι περιφερειακοί και δημοτικοί συνδυασμοί ελπίδας και προοπτικής που διεκδικούν την ψήφο μας στις Κυκλάδες, κόντρα στα εκβιαστικά διλλήματα που θέτει η κυβέρνηση.

Είναι ανάγκη να στείλουμε όλοι ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα στην κυβέρνηση του Μνημονίου, προκειμένου να αλλάξει την πολιτική της.

Γιατί η χώρα, έχει ανάγκη από μια πολιτική ανάπτυξης.

Μια πολιτική που θα εξασφαλίζει νέες θέσεις εργασίας.

Μια πολιτική που θα αποκαταστήσει τους μισθούς και τις συντάξεις των χαμηλόμισθων και των συνταξιούχων.

Μια πολιτική που δεν θα χειραγωγεί την Αυτοδιοίκηση (στερώντας τους απαραίτητους πόρους), αλλά θα της δίνει δύναμη και ουσιαστικό περιεχόμενο για να εκπληρώσει το εθνικό έργο που της αναλογεί. Την Περιφερειακή Ανάπτυξη και την Κοινωνική Συνοχή.

Μια πολιτική που θα διώξει την εθνική κατάθλιψη και τον φόβο και θα επαναφέρει τη χαμένη αξιοπρέπεια και αισιοδοξία σε όλους τους Έλληνες».

Ιωάννης Βρούτσης
Βουλευτής Κυκλάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια: