slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γ.Πλακιωτάκης προς Γ.Διαμαντίδη: «Απορούμε μέχρι που θα φτάσει αυτή η κοροϊδία..»

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης, προέβη, σήμερα, στην ακόλουθη δήλωση, αναφορικά με την επιβολή πολιτικής επιστράτευσης των απεργών της Π.Ν.Ο:

«Για μια ακόμη φορά, το ΠΑΣΟΚ διακρίθηκε για την ανακολουθία λόγων και έργων. Ο κατ’ ευφημισμόν “εργατοπατέρας” Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννης Διαμαντίδης δεν δίστασε να επιβάλει πολιτική επιστράτευση.

Και, μάλιστα, τη στιγμή που υπήρχε περιθώριο διαπραγμάτευσης και εύρεσης λύσης σε προβλήματα για τα οποία, άλλωστε, ευθύνεται η σημερινή Κυβέρνηση της ανικανότητας και των αντιφάσεων. Γιατί αποκλειστικά το ΠΑΣΟΚ, προεξάρχοντος του Πρωθυπουργού, προκάλεσε το γενικότερο αδιέξοδο της Ναυτιλίας και το αλαλούμ στην ακτοπλοΐα και κανένας άλλος.

Σημειώνεται ότι, πριν λίγες ημέρες, ο ίδιος υπουργός είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο επιστράτευσης, ενώ το 2006 και το 2007 το ΠΑΣΟΚ χαρακτήριζε το εν λόγω μέτρο ως “αυταρχική ενέργεια”.

Αν αυτό δεν είναι “θέατρο του παραλόγου”, τότε τι είναι; Απορούμε μέχρι που θα φτάσει αυτή η κοροϊδία και αν κατανοούν τη σημασία του τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας, τον οποίο, προφανώς, μεθοδευμένα αποδομούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: