slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποκομένο το "Καστελόριζο" του GAP

Θυμάστε τον Απρίλιο που ο GAP βγήκε από το Καστελόριζο να μας αναγγείλει την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ; Θυμάστε που είπε ότι βγαίνει συμβολικά από το ακριτικό νησί; Τότε είχε πεί: «Η έμπνευση, η πίστη μας είναι ετούτος εδώ ο τόπος, από το Καστελλόριζο, μέχρι την Κέρκυρα, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο». Δείτε λοιπόν, μέσα από την επιστολή που του έστειλε ο Δήμαρχος, Πανηγύρης, τι κάνει για να αποκόψει το Καστελόριζο από «ετούτο εδώ τον τόπο» και να αναγκάσει τον πληθυσμό να το εγκαταλείψει στα χέρια της Τουρκίας:

 

«Τις τελευταίες 15 ημέρες η επικοινωνία μας με τη Ρόδο γίνεται μέσω Τουρκίας, καθώς και όλες μας οι προμήθειες. Ο λόγος: Η ενέργεια του υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας να σταματήσει τα τρία επιδοτούμενα δρομολόγια που εκτελούσε το Ε/Γ - Ο/Γ "Πρωτεύς" χωρίς να τα αντικαταστήσουν»

Αναγκάζουν τους κατοίκους όχι μόνο να πηγαίνουν στην Τουρκία για να ψωνίσουν τρόφιμα ή φάρμακα αλλά και να πηγαίνουν στη Ρόδο μέσω Τουρκίας μιας και έχουν καλύτερα δρομολόγια!!!

 

Η πλάκα είναι ότι άμα τους πεις προδότες και σε πάνε σε κανένα δικαστήριο... θα πρέπει και να αποδείξεις την προδοσία τους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: