slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δώρας Σαρρή - Παπακυρίλλου


Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Αποφάσισα να είμαι υποψήφια, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου για την Πάρο και την Αντίπαρο, για να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία των συμπατριωτών μου. Οδηγός μου, τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας του νησιώτη και η επιστροφή του τόπου μας στο δρόμο της Ανάπτυξης και της Προόδου.
Είμαι αποφασισμένη, να εργαστώ σκληρά και αποτελεσματικά, με συγκεκριμένο πρόγραμμα και στόχους, προκειμένου η φωνή της Πάρου και της Αντίπαρου να φτάνουν εκεί που παίρνονται οι Αποφάσεις.
Δεσμεύομαι, να δικαιώσω την εμπιστοσύνη σας και να σας αντιπροσωπεύσω επάξια στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η Πάρος και η Αντίπαρος δεν πρέπει να μείνουν πίσω. Είναι ανάγκη να εξασφαλιστεί ένα μέλλον που θα εγγυάται:
  • Μακροπρόθεσμη και ισόρροπη ανάπτυξη για τα νησιά μας
  • Ευημερία για τους πολίτες
  • Αποτελεσματικές λύσεις για τα βασικά προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία μας
Στη Νέα Εποχή που έρχεται για τα νησιά μας, σας θέλω δίπλα μου συμμάχους. Να βάλουμε μαζί την Πάρο και την Αντίπαρο στο κέντρο της Περιφέρειας. Έχοντας βαθύ αίσθημα ευθύνης, θέτω στην κρίση σας το όραμα και τις σκέψεις μου για τα νησιά μας και σας καλώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας, για να φέρουμε μαζί την ελπίδα και την ανανέωση στον τόπο μας. Να δημιουργήσουμε μαζί την Πάρο και την Αντίπαρο που οραματιζόμαστε και που μας αξίζει.
Με Φιλικούς Χαιρετισμούς
Δώρα Σαρρή – Παπακυρίλλου

1 σχόλιο:

ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΗΣ είπε...

μια απο τις καλυτερες υποψηφιοτητες του κοκκινοο,καλη επιτυχια Δωρα