slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Καληνύχτα σας κύριε «κωλοτούμπα»Τατούλη»

Στοίχημα βάζει ο Μπαρούτσος, τον οποίο πρότεινε το ΠΑΣΟΚ με επίσημη ανακοίνωση (στις 15 Οκτωβρίου) για αντιπεριφερειάρχη, αλλά έκοψε αυθαίρετα ο Τατούλης, ότι ο αλαζόνας και αυταρχικός εκκολαπτόμενος Μονοκράτορας φεουδάρχης της Πελοποννήσου σε λίγο θα τραγουδάει «τώρα-τώρα με τη Ντόρα» και «χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη».

Παράλληλα τον κατηγορεί ότι
με τη γνωστή εξουσιομανία του και τη συγκεκριμένη πελατειακή τακτική του, φαίνεται να μπερδεύει τον Καλλικράτη με τον Μονοκράτη και την Πελοπόννησο με το Τατουλιστάν.
Λέει χαρακτηριστικά:

 «Ο κ. Τατούλης παριστάνει τον ανεξάρτητο, αφού πρώτα κατάφερε να πάρει το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ με παρακάλια, με παρασκηνιακές υποσχέσεις και παραπλανητικούς όρκους τιμής προς τα συλλογικά όργανα του Κινήματος.

Ο Πέτρος Τατούλης είναι ο Πέτρος που πάει παντού. Αρκεί σε κάθε σταθμό της πορείας του να έχει αξιώματα, εξουσίες και λουφέδες. Με τον βίο και την πολιτεία του δικαιώνει καθημερινά όλους εκείνους που τον έχουν χαρακτηρίσει «κωλοτούμπα», σαν «μεταλλαγμένο πολιτικό», σαν «γυρολόγο των κομμάτων». Οι μεταλλάξεις του είναι γνωστές και γραφικές. Αναλόγως με τις εποχές ξεπηδάει από τον κομματικό σωλήνα της Δεξιάς, της Ακροαριστεράς και της Ακροδεξιάς.

Ο Πέτρος Τατούλης, αφού πρώτα διασφάλισε το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ, με την αλαζονεία και τον αυταρχισμό του προκαλεί τον κόσμο και τη λαϊκή βάση, τους χιλιάδες αγωνιστές, φίλους και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο στην Αρκαδία αλλά σε όλους τους Νομούς της Πελοποννήσου.
Επικαλείται τη μεγάλη υπεροχή του και μεγάλη νίκη στις δημοσκοπήσεις, που δεν δημοσιεύονται ποτέ και δεν λέγει σε κανένα πώς, πού και πότε έγιναν. Όμως, με τα καμώματα του και τις επιλογές του, κάθε μέρα αναλαμβάνει προσωπικά και αποκλειστικά τις ευθύνες της ήττας του, διότι δεν δείχνει κανένα σεβασμό στους χιλιάδες πολίτες που αγωνίζονται και ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ. Αντίθετα τους προκαλεί, τους εμπαίζει και τους ενοχοποιεί για το όποιο δυσμενές αποτέλεσμα. Με τα καμώματά του τους σπρώχνει στην άρνηση, στο περιθώριο, στην αποχή, στο λευκό και στο άκυρο και στους άλλους συνδυασμούς.»

Διαβάστε περισσότερα στο pyrgos-news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: